Ważenie KSW 18

turas

Maximum FC
Light Heavyweight
Wiadomo kiedy , gdzie i czy będzie gdzieś emitowane ważenie przed KSW 18 ???

Ruff Ryder

ONE FC
Heavyweight
Ważenie jest odwołane, bo waga na której mieli ważyć się zawodnicy jebneła focha i nie pojawi sie na owym przedsięwzięciu.

turas

Maximum FC
Light Heavyweight
Na ja znalazłem przed chwilom wiadomość że to tylko wymówka KSW bo się zwolniła i zatrudniła w MMAA bo jej tam więcej płacą.

Ruff Ryder

ONE FC
Heavyweight
Nie chce mi się wierzyć że to prawda, bo KSW jest najlepiej płacącą organizacją, ale wszystko możliwe, ze waga postanowiła przejśc do konkurencji i ważyć tamtejszych zawodników za lepsze pieniądze.

q.

BAMMA
Heavyweight
Będzie ważenie! Zaproszono panią pielęgniarkę z pobliskiej przychodni, a jak każdy wie polskie pielęgniarki potrafią ważyć na oko.

Opcją rezerwową jest Escobar, on również w oku ma miarkę... -"ktos wie ile wzrostu ma Anzor?" - "jakoś 170-172 na oko." Więc damy radę, jutro ważenie.

Ruff Ryder

ONE FC
Heavyweight
Kawulski i Lewandowski postanowili zważyć zawodnika. Ponieważ nie mieli wagi ani odważników, na duży kamień położyli długą deskę.

Na jedna stronę deski wprowadzili zawodnika, a na druga zaczęli kłaść kamienie, aż do uzyskania równowagi. Gdy im się to udało, Maciek rzekł zadowolony:
- W porządku! Teraz tylko trzeba zgadnąć, ile ważą te kamienie!

turas

Maximum FC
Light Heavyweight
Pojawił się n/Documents%20and%20Settings/dom/Pulpit/22627.jpeg
g22627
owy sponsor Świn-Rzeż który ma porzyczyć im wagę

/Documents%20and%20Settings/dom/Pulpit/22627.jpeg

/Documents%20and%20Settings/dom/Pulpit/22627.jpeg

kid future

Jungle Fight
Welterweight
i tak by ta waga wypadła z rozpiski wiec wole poczekac na dwie minuty przed "uroczystoscią" na zastępstwo:)

Marcin Jabłoński

Bellator
Bantamweight
Cohones
MMARocks
Jest zastępstwo, ta waga jest klasową wagą i wteranem ważenia UFC i PRIDE, nie wązne, że ma 40 lat, ale jest była mistrzynia wszystkich kategorii :-)

71322981_1-Zdjecie-waga-uchylna.jpg

Kruul

Jungle Fight
Heavyweight
Ale ta 3 letnia waga robi ogromne postępy,więc myślę że to dobry ruch ze strony KSW : )