http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iKvgcWd9ob8#! Wielki plus za muzykę na początku, jakby ktoś się nie orientował: Die Antword: Evil Boy
mi to się zbytonio nie padoba ten vbolg, za dużo tych wstępów do wywiadów, ale fajnie, że coś takiego zrobili może z kolejnym będzie lepiej
Jak dla mnie nic specjalnego. Jeśli chodzi o robienie takiego vbloga z gali to liczyłbym na coś w stylu tego co robił na poprzedniej gali KSW Royler czy Razor na MMAA 2 .
Dobrze,że coś robią, a tu już fala krytyki. Fajny vlog. Dzięki Swego czasu Egzekutor też myślał, żeby coś ponagrywać, ale nie miał mu kto kamery nosić, a sam stwierdził, że kicha wyjdzie (mi tam się z nim nie chciało jechać na gale)
14:14 to pewnie ta grupka co rozpierdoliła zoo i przyczyniła się do uśmiercenia dwóch żyraf! podobno jest nagroda 5tyś za wskazanie sprawców! strzele ich z dupy! chcę być jak Antek!
Jak dla mnie ok, fajnie że zrobili coś innego niż blogi mmarocks. Poza tym generalnie chłopaków szanuje za ich pracę przy galach.