Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego nie oglądam boksu bo to jest biznesile w tym jest sportu a ile biznesu, powiedziałbym ze nawet nie pół na pół
Teraz zobaczcie sobie walkę Rico z Ben Sadikiem i zestawcie z tym ,,nokautem"
Smiech na sali i wałek stulecia![]()
Jak widać na punkty też by nie wygrał XD, ale kurwy jebane, pluł bym prosto na ryje zaraz po wypłaceniu kilku strzałów. Co tam, ze przegrał Holender ale to przerwanie to mnie tak wkurwiło, co za siwa parówa.
@JosueEstebanez widzisz, mówiłem? Decyzji też by mu nie dali jak by do końca dotrwał.
Money talk.Dobra, widze ze to byla walka o pas. Jak to mozliwe, ze gosc z jedna walka zawodowa w boksie dostaje walke o pas?
Jutro dam znać@JosueEstebanez jestem tak zniesmaczony, że zamykam temat, bo dostanę wylewu co tu się odjebało. Wyślij jakąś zrzutke, a ja podeślę potwierdzenie tutaj. Pozdro

Zaskakująco Rico dał się położyć mając całą walkę pod kontrolą. Ciekawe jak by wyglądała 12 runda? Szkoda.

Dzięki kolego@JosueEstebanez jestem tak zniesmaczony, że zamykam temat, bo dostanę wylewu co tu się odjebało. Wyślij jakąś zrzutke, a ja podeślę potwierdzenie tutaj. Pozdro

Waga ciężka: Oleksandr Usyk pok. Rico Verhoevena przez TKO, runda 1, 2:59 |WBC |![]()