Charles Bronson
UFC Featherweight
Jebać marketingowych nieudaczników :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że to nie przypadek, że wymieniłeś tu czołowych zawodników swoich kategorii. Po prostu jest im zdecydowanie łatwiej znaleźć sponsorów, co więcej to sponsorzy znajdują ich. Dobre wyniki sportowe = popularność. Oczywiście znajdą się wyjątki, ale raczej nie jest ich wiele.
Jebać marketingowych nieudaczników :)
Na te umowy narzekają też rozpoznawalni zawodnicy. Zwykle brazole.Myślę, że to nie przypadek, że wymieniłeś tu czołowych zawodników swoich kategorii. Po prostu jest im zdecydowanie łatwiej znaleźć sponsorów, co więcej to sponsorzy znajdują ich. Dobre wyniki sportowe = popularność. Oczywiście znajdą się wyjątki, ale raczej nie jest ich wiele.
Na te umowy narzekają też rozpoznawalni zawodnicy. Zwykle brazole.
Rockhold promuje inną firmę odzieżową. Ostatnio Tybura wytłumaczył jak to funkcjonuje i nie ma problemu z reklamowaniem Pitbulla.Narzekaja Ci, ktorzy maja/mieli podpisane/sa twarzami innych firm odziezowych.
Adidas=Reebok bracieRockhold promuje inną firmę odzieżową. Ostatnio Tybura wytłumaczył jak to funkcjonuje i nie ma problemu z reklamowaniem Pitbulla.
A to nie jest własność mlodszego z braci ? Dlatego cała Jego ekipa w tym biegaBracia Diaz promują californijską markę Represent LTD.
A to nie jest własność mlodszego z braci ? Dlatego cała Jego ekipa w tym biega
No o to właśnie chodzi, że o możliwość reklamowania się w octagonie najwięcej jęczą zawodnicy którzy marketingowo znaczą tyle co nic.A który z nich zareklamował coś ostatnio w octagonie, bo chyba o to głownie chodzi?
Jako że Diazy zawsze w czarnym tiszercie śmigają to odezwało się do nich lokalne Represent i ubrali wszystkich tych Cholos w swoje koszulki.A to nie jest własność mlodszego z braci ? Dlatego cała Jego ekipa w tym biega
Mimo to, nikt w Adidasie się nie pokazuje w octagonie ale promuje markę poza walkamiAdidas=Reebok bracie
Tak, tęskni za tym...
Według mnie to zdanie nie wyklucza tego, że Nate mógłby być właścicielem tej marki.Niee, na pewno nie jest własnościowe.
Nate ma swoją kolekcję, to bankowo, zaś na fanpage-u facebookowym notka:
We are proud sponsors of UFC fighter Nate Diaz.
Za obcislymi gatkami? Nic specjalnego, zreszta Reebok tez je wprowadzil.
Bodajże w tym filmiku co Diaz oprowadza po Stockton jest mowa o współpracyWedług mnie to zdanie nie wyklucza tego, że Nate mógłby być właścicielem tej marki.
Na pokrycie mojej tezy znalazłem coś takiego:
https://shop.rephard.com/pages/frontpage
Rockhold promuje inną firmę odzieżową. Ostatnio Tybura wytłumaczył jak to funkcjonuje i nie ma problemu z reklamowaniem Pitbulla.
A gdyby Reebok poszedł na ustępstwo i np. udostępnił zawodnikom fragment ubioru na jednego lub góra 2 sponsorów? Zawsze coś. Bo jednak nie chcemy robić z zawodników słupów reklamowych ale takie miejsce na spodenkach byłoby spoko moim zdaniem.
Dobre byloby wprowadzenie banerów reklamowych z zastrzeżeniem, że nie moga tam być sponsorzy odzieżowiA gdyby Reebok poszedł na ustępstwo i np. udostępnił zawodnikom fragment ubioru na jednego lub góra 2 sponsorów? Zawsze coś. Bo jednak nie chcemy robić z zawodników słupów reklamowych ale takie miejsce na spodenkach byłoby spoko moim zdaniem.
to niech kurwa płacą więcejNie no serio? Placil za wylacznosc, zeby teraz miejsca innym firmom rozdawac?
Dobre byloby wprowadzenie banerów reklamowych z zastrzeżeniem, że nie moga tam być sponsorzy odzieżowi
Mam podobną zajebiste są te koszulki Conora przed erą Reeboka. Te fajterskie ciuchy dla fanów są w chuj ładniejsze od tych chujowych od Reeboka.Szkoda, że Conor nie współpracuje już z Dethrone, riboka koszulki ssią pałe. Przygarnąłbym taka kosuzline, ale nie ma skąd za bradzo...
Szkoda, że Conor nie współpracuje już z Dethrone, riboka koszulki ssią pałe. Przygarnąłbym taka kosuzline, ale nie ma skąd za bradzo...
Propsuję. Dethrone mega czuło klimaty CMG. Nie pogardził by również koszulkami Gusa od BadBoya:Mam podobną zajebiste są te koszulki Conora przed erą Reeboka. Te fajterskie ciuchy dla fanów są w chuj ładniejsze od tych chujowych od Reeboka.
Taką mam. Nie ma bata żeby frajerski Reebok stworzył coś takiego.