Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Andrzej uratowany zdąży na gale :PHalo halo! Nie martwcie się tutaj ani o szukanie się na 15 piętrach, ani o wspinaniu na samą górę - dla gości hostelowych jest 6 dolnych pięter ;)
http://wiki.ms.agh.edu.pl/akademiki/ds1#lightbox[gal-c29438571fd795883f108a433114]/1/
jak windy mogłoby nie być, bez przesady ;)
Taka ekipa się tam zaloguje, że byście mnie wnieśli :)Andrzej uratowany zdąży na gale :P
Na KSW 29 przed wejściem na dany sektor sprawdzano bilety czy się zgadzają.Jeśli pójdą tym tokiem myślenia to może być kiepsko.Pamietam że dopiero przed ostatnimi walkami znikli ochroniarze sprawdzający te bilety o ile przejsc przez sektory na danej kondygnacji nie powinno być problemem.To np. z góry na doł może być cieżko.Patrząc na to, jest szansa, zeby przenieść się z sektoru Cohones na wolne miejsca niżej, i być wszyscy koło siebie na przykład :) Bo w czasie trwania gali miejsc raczej nie będą sprawdzać, a po hali można chodzić luzem.
jak w usa ludzie przychodzą na kartę główną to i u nas wjedziesz na galę po rozpoczęciu.Słuchajcie a jak wyglada sytuacja z wejściem na gale po jej rozpoczęciu np. Ok 18.30 wpuszczają bez problemu czy ciezko moze byc? Oczywiście bilet mam:) z tym ze nie wiem czy zdążę dojechać.
faktycznie słabo to wygląda, chyba UFC w Polsce zaliczy słabiutką frekwencje - patrząc na promocję nie ma jednak co się dziwić :(Te fotki mnie rozjebały, jestem w ciężkim szoku...ale chujnia
A ja zaczynam się cieszyć, że będę uczestniczył mimo słabej karty. Będzie to pierwsza, historyczna i jednocześnie ostatnia gala UFC w Polsce :)faktycznie słabo to wygląda, chyba UFC w Polsce zaliczy słabiutką frekwencje - patrząc na promocję nie ma jednak co się dziwić :(
zaraz zacznę żałować że nie kupiłem biletów za 100
Dobrze jednak że gala w Krakowie a nie Łodzi bo byłoby marudzenie w stylu:A ja zaczynam się cieszyć, że będę uczestniczył mimo słabej karty. Będzie to pierwsza, historyczna i jednocześnie ostatnia gala UFC w Polsce :)
Ten akademik wygląda tak:
![]()
Więc szansa na pokoje obok siebie na 15 piętrach przy zaludnieniu wynoszącym 750 osób może być niewielka...ale damy radę :D
@Przesyt dawaj na grilla w sobote! :D
15Panowie również mam ochotę do was dołączyć mimo że od kilku lat rzadko udzielam się na cohones. Czyli przed gala o 16 lokal pinto coś tam, tak?
Patrząc na to, jest szansa, zeby przenieść się z sektoru Cohones na wolne miejsca niżej, i być wszyscy koło siebie na przykład :) Bo w czasie trwania gali miejsc raczej nie będą sprawdzać, a po hali można chodzić luzem.
szkoda że Morozowski nie policzy dla nas kropeczekbędzie przynajmniej 10 tysięcy ludu
może faktycznie patrzac z tego punktu widzenia to pomimo niewypelnienia calej hali bedzie dobry klimat, po prostu Karkow Arena jest za duza jak na pierwsza gale w Polsce bez zadnej promocji, bo to trzeba sobie napisac szczerze promocji nie ma :(poza tym czasem 100 osób może być glosniejsze od kilku tysięcy
Ja namowilem 4 osoby także liczę, że zawodnicy mimo że na papierze w większości słabi to pokażą serducho i mnie nie zawiodą.Ja to w ogole nie mam pojecia jak UFC wyobrazalo sobie ten event przy takich cenach i braku promocji. I dziwie sie, ze w ogole pol hali sie wyprzedalo mimo wszystko, bo na reklame "z ust do ust" ciezko liczyc - ja sam nie namawialbym teraz ludzi na UFC jako "prawdziwe mma", przy takiej rozpisce.
Panowie z krakow areny na stare miasto czym najlepiej dojechac? tramwajem dlugo bedzie to trwalo?