Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podbijam ktoś z Lublina, Kraśnika się wybiera ?
Mozna, jesli w przedziałowym kupiłeś to miejsca obok siebie to bedą środek/środek albo korytarz/środek lub środek/okno - masz je podpisane na bilecie.Bilecik Łódź - Kraków w PKP zakupiony.
Trochę mają tam burdel w tym systemie, nawet nie można podejrzeć czy się siedzi obok siebie.
Ale przynajmniej tanio 58zł za dwie osoby, bo 30% zniżki za wczesny zakup.
Zamów sobie w bezprzedzialowym, musisz tam wybrać rodzaj wagonu bez przedziału, o wiele wygodniej, dużo miejsca na nogi, gniazdko a cena taka sama :Dok dzięki, jeszcze czeka mnie zakup na powrót ale jeszcze 2 dni muszę poczekać , bo musi być nie więcej niż 30 dni, w sumie te zniżki bardzo fajne za szybki zakup.
chyba w 2 dniu się skończyłySą jeszcze bilety po 100 zł bo szukam i chyba nie ma ?
chyba w 2 dniu się skończyły
Sorry za odbieganie od tematu ale jak coś napisz na privie :)To zajebiście.
No ja się wybieram - Lublin :) Jeszcze biletów nie kupiłem, bo janusze nie mogą się zdecydować. Ale pewnie w tym tygodniu kupię w sektorze cohones, a co tam jaki środek transportu ?
podaje mój mail, czekam na wiadomość :) [email protected]
Byłem na pewnym wydarzeniu w Kraków Arenie z tym ze rząd 48 i sektor obok ale to róznicy zadnej nie bedzie.Pytanie mego znajomego z pracy;
Czy z sektora C12, rząd 47 widoczność będzie dobra?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź, bo strasznie zawraca mi dupę tym pytaniem.
Pytanie mego znajomego z pracy;
Czy z sektora C12, rząd 47 widoczność będzie dobra?
Jeszcze nie, miałem 2 tygodnie totalnie wycięte z życia i nie miałęm czasu. To fanie, przynajmniej nie bede jechał sam na wycieczkę życia.@JoeKickass ogarnąłeś sobie już nocleg? Jak co to chętnie się z Tobą zabiorę.