@Madzer <- dzięki za info, od jutra sprawdzam codzień czy już jest...
Mi osobiście UFC 2010 się nie podobało a konkretnie tryb kariery bo oprawa jest identyczna jak w TV, dodano uniki choć ciut sztywne ale uaktualniono bazę zawodników, rozszerzono i generalnie spoko ale tryb kariery makabryczny. BootCamp`y w UFC 2009 były świetne, tu trochę przesadzili. UFC 2009 było moim zdaniem lepsze, kilka razy przeszedlem trochę pograłem na necie a UFC 2010 przeszedłem raz i wymieniłem.</p>
<p>
Tryb PRIDE będzie fajna odskocznią ale jeśli nie poprawią grafiki i nieuleastycznią znacznie fighter`ów to będzie cienko.
EA MMA bazuje na znakomitej grze jaką jest Fight Night Round 4, grafika jest świetna i dużo lepsza niż w produkcji THQ, mamy wyjścia zawodników przy wybranej muzyce, równie szeroki wachlarz przy tworzeniu nowego zawodnika i tryb przejść do lepszych federacji.
Do tego walka w stójce jest dużo lepsza, a szczególnie boks którym sterujemy za pomocą gałki a nie przycisków co jest na poziomie Tekkena z PSX ale za to walka w parterze SSIE i to do kwadratu, jest tak zminimalizowana, że aż żal. W UFC mamy pełno kombinacji, przejść i żeby to opanować potrzeba sporo czasu szczególnie we wszystkich sztukach walki parterowej.
Niestety EA MMA 2 nie ma po co powstać bo nie mają Fedora, Overeema, Couture`a, Werduma, Silvy...żadnych nazwisk które można dać na okładkę, do tego nie mogą dać nawet Strikforce bo należy do Zuffy więc chyba koniec a szkoda.
Ja bym wziął stójke, wejścia, tryb kariery, system treningu, grafikę i fizykę gry z EA MMA i wcielił w UFC. To by była gra doskonała.