szczapano87
Oplot Challenge Heavyweight
Źle się wyraziłem. O której można spodziewać się pierwszej walki ? 18.00-18.15 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Źle się wyraziłem. O której można spodziewać się pierwszej walki ? 18.00-18.15 ?
Spokoj na razie. Slabo to wyglada
mistrz :Da ten stwierdził, że Andy jeszcze śpi xD
Jutro nadrabiamy! Pamiętaj tylko o moim sprzęcie :DZajebiście mamy foty z Gamerem, Borysem, Dżoko i Piotrkiem Sobottą :D
Dokładnie. Chyba nawet zaraz przede mną uciekli. Kumpel miał jeszcze większego pecha, bo już drugi raz mu Aśka uciekła (nie wpuścili go do Sheratona na jakiś tam media day).Mam autograf od Pearsona, Mousasiego i Amirkhaniego. Aśka i Forrest niestety mi uciekli na Q&A.
wbijac na miasteczko agh. jest grubo. czekam!
A jakie miejsca kupiłeś?Ja na C12 za 250.Raczej zostanę z wami panowie .Ze mną jest kuzyn ,nie wiem jakie on ma rozeznanie .Może wypchają falę.Forrest dziś bilety rozdawał .Nie mam dostępu do maila i tak z resztą.Wielki dzień nadchodzi!Siema, otrzymałem taką wiadomośc od eventim
"
Szanowni Państwo,
w wyniku końcowych prac produkcyjnych do Gali UFC Fight Night Kraków 2015 okazało się, że kupione przez Państwa miejsca nie gwarantują dobrej widoczności.
By zapewnić komfort oglądania gali, Organizator zarezerwował dla Państwa nowe miejsca z wyższej kategorii cenowej.
Wymiana biletów odbywać się będzie:
Piątek, 10.04.2015r. w godzinach 14:00 – 19:00 w Kasie przy wejściu nr. 2
Sobota, 11.04.2015r. od godziny 10:00 w Kasach przy wejsciach 2 oraz 3
Jeśli zakupili Państwo więcej niż 1 bilet prosimy o wspólne przybycie aby zapewnić miejsca obok siebie.
Zachęcamy do wcześniejszej wymiany.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Eventim"
czy ktoś wie o co chodzi ?
A gdzie stoicie? O ile jeszcze stoicie...wbijac na miasteczko agh. jest grubo. czekam!
Jaki pokój panie Voran?wbijac na miasteczko agh. jest grubo. czekam!