Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zrobiłem surebeta:
Markos - @2.10
OAM - @1.91
Czemu surebet z Markos? Grosze Cię zadowalają czy zmieniłeś zdanie?
Na Ansaroff stawialem szybko, zachęcony ładnym kursem. Kierowany maksymą "wypić rosół przed wszystkimi" puściłem beta, a dopiero potem odświeżylem sobie ich walki.
I dalej jest moim faworytem. Uważam, że w stojce rozkwasi nos Wisniewskiemu, ale w walce Hill, Nina swoimi akcjami pakowała się w takie sytuacje, że średnio rozgarniety zapasnik przekul by je w obalenie. A Markos w ostatniej swojej walce "przestała" przy siatce Limę, która ma lepsze zapasy, więc trochę boję się, że pedauka zapędzi się w akcji, odda kilka obaleń i Randa wyciągnie jakąś decyzję.
Jesli zaś idzie o surebeta, to w razie wygranej Markos zgarne 10£. Niby nic, ale grosz do grosza i wyjdzie kokosza.
Poza tym stwierdziłem, że wymienię Ansaroff na OAM, który jest po podobnej stawce, a wydaje mi się bardziej pewny. Przeczeka początkowe akcje młodzika, a potem złapie to w swoje imadła i porobi mlokosa.
Według mnie Ansaroff wcale nie jest skazana na śmierć nawet jeśli Markos obali. Po 2.00 bym grał, ale po 1.70 podziękuję. Ja na pewno zagram Ortiza![]()
Asia na punkty. Torres tylko 2 porażki obie na pkt. a Asia też zwykle punktuje, a nie kończy przed czasem swoje rywalki.JOANNA WIN 1-2 RUNDA (KO) !!
na ta chwile nie ma jeszcze tego na efortunie :)
Nicolau + Antigulov @2,46 -
Ansaroff DEC @2,25 +
Antigulov @2,04 -
Aldo @2,02 +
Poirier KO @2,10 +
Poirier 1.80
Aldo 1.85
Ortiz 3.09
Makdessi, Joanna, Makhachev 2.44*
Pearson wygra przez tko, Torres splitem, a Johnson podda. I bardzo kurwa dobrze, skoro gram taśmę.
Poirier-Alvarez rd 3-4 @4.80
Hernandez KO @8.00
Stephens rd 3 @15.00
za drobne.
Ansaroff - @2.00
Antigulov + Makhachev - @2.16
Aldo + Makhachev - @2.07
Zamienił stryjek...nZrobiłem surebeta:
Markos - @2.10
OAM - @1.91
dodałem Islama