Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zrobiłem surebeta:
Markos - @2.10
OAM - @1.91
Czemu surebet z Markos? Grosze Cię zadowalają czy zmieniłeś zdanie?
Na Ansaroff stawialem szybko, zachęcony ładnym kursem. Kierowany maksymą "wypić rosół przed wszystkimi" puściłem beta, a dopiero potem odświeżylem sobie ich walki.
I dalej jest moim faworytem. Uważam, że w stojce rozkwasi nos Wisniewskiemu, ale w walce Hill, Nina swoimi akcjami pakowała się w takie sytuacje, że średnio rozgarniety zapasnik przekul by je w obalenie. A Markos w ostatniej swojej walce "przestała" przy siatce Limę, która ma lepsze zapasy, więc trochę boję się, że pedauka zapędzi się w akcji, odda kilka obaleń i Randa wyciągnie jakąś decyzję.
Jesli zaś idzie o surebeta, to w razie wygranej Markos zgarne 10£. Niby nic, ale grosz do grosza i wyjdzie kokosza.
Poza tym stwierdziłem, że wymienię Ansaroff na OAM, który jest po podobnej stawce, a wydaje mi się bardziej pewny. Przeczeka początkowe akcje młodzika, a potem złapie to w swoje imadła i porobi mlokosa.
Według mnie Ansaroff wcale nie jest skazana na śmierć nawet jeśli Markos obali. Po 2.00 bym grał, ale po 1.70 podziękuję. Ja na pewno zagram Ortiza
Asia na punkty. Torres tylko 2 porażki obie na pkt. a Asia też zwykle punktuje, a nie kończy przed czasem swoje rywalki.JOANNA WIN 1-2 RUNDA (KO) !!
na ta chwile nie ma jeszcze tego na efortunie :)
Nicolau + Antigulov @2,46 -
Ansaroff DEC @2,25 +
Antigulov @2,04 -
Aldo @2,02 +
Poirier KO @2,10 +
Poirier 1.80
Aldo 1.85
Ortiz 3.09
Makdessi, Joanna, Makhachev 2.44*
Pearson wygra przez tko, Torres splitem, a Johnson podda. I bardzo kurwa dobrze, skoro gram taśmę.
Poirier-Alvarez rd 3-4 @4.80
Hernandez KO @8.00
Stephens rd 3 @15.00
za drobne.
Ansaroff - @2.00
Antigulov + Makhachev - @2.16
Aldo + Makhachev - @2.07
Zamienił stryjek...nZrobiłem surebeta:
Markos - @2.10
OAM - @1.91
dodałem Islama