Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawią mnie kursy na ciężkich, Smolka z Eliotem, Cummings, Stephens
Nie wiem czy dodasz, kurs może być słaby, a co do Smolka vs Eliot to nad jednym i drugim pomyślę.w smolke stracilem juz wiare, stephens spoko..na pewno go dodam
@Puczi co sadzisz o Robercie z Aligatorem ? :D
Ja sobie obstawie Roberta na jednym kuponie,dobry kurs i czuje ze moze byc upsetNa pewno nie zagram Jacare po takim kursie, myślę, że może mieć problemy z obaleniem Whittakera, a w stójce Australijczyk może mieć przewagę. Nie jest to dla mnie żadną oczywistością, bo poza jednym, tragicznym w skutkach backfistem, Aligator wygrywał wymiany z Romero. Dog or pass, a najchętniej po prostu live.
Stawiaj jak najwiecej na WhittakeraJak dla mnie Volkov, Waterson i mysle nad Whittakerem...
Rashid jest faworytem, ale granie go po takim kursie jest nieopłacalne. Moim zdaniem jeśli juz obstawiać, to z "wyczuciem" na Green'a, a najlepiej przez decyzję, bo Magomedov jest nie do skończenia, a mnoznik powinien być trochę wyzszy.a zielonemu dajecie szanse? gosc tez dobrze bije z kontry, ma mocny leb i potrafi wkurwic przeciwnika
Magomedov forma znizkowa
Według mnie na prawdę warto postawic na Whittakera. On ma fenomenalne obrony przed obaleniami.