Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zgadzam się ciężko coś tutaj znaleźć można dużo zarobić ale też i dużo stracić...nie sugeruj się ale ja ci podpowiemOde mnie na razie tylko Harris i dla jaj puściłem 3 największe dogi z tej gali w jakimś rozpisie. Powiem szczerze, że nie pamiętam takiej gali żebym nie potrafił znaleźć minimum 3 typów do których miałbym duże przekonanie, czy też widział w nich duże value. Jeszcze kilka nocy zostało. Może coś się we łbie wyklaruje...
Brunson ma dobra kondycje, pierdolnie tarzana4 Fold (x1)
Andrew Sanchez v Marc-Andre Barriault - Match Betting
Marc-Andre Barriault2.10
Derek Brunson v Elias Theodorou - Match Betting
Elias Theodorou2.00
Merab Dvalishvili v Brad Katona - Match Betting
Brad Katona2.25
Al Iaquinta v Donald Cerrone - Match Betting
Donald Cerrone2.20
Stake:£15.00
Potential Returns:£311.85
Pierwszy typ, na betfair.com poszedł, na pewno będzie, jeszcze jeden, ale poczekam do ważenia i więcej opcji co do zakończeń walk.
- Barriault, to debiutant, ale też dobry pięściarz, Sanchez w ostatniej walce, z Perezem, nic szczególnego nie pokazał, wygrał większością ciosów i chyba tym obaleniem w 2 rundzie, gdzie notabene, Marcus przewrócił się sam... jest tutaj szansa, że Barraiult wypunktuje Sancheza ciosami.
- Theodorou, jeśli chce myśleć, poważnie o title shoocie, musi to wygrać, obstawiam, że Brunson będzie szarżował w 1 rundzie, jeśli Elias nie da się ustrzelić, może kondycyjnie wypunktować czarnoskórego napastnika.
- Brad Katona, jeśli wyjdzie w takiej dyspozycji, jak ostatnio, to moim zdaniem, może być bet gali, zobaczcie jego poprzednie starcie, nie dość, że cały czas, mega-szybki i aktywny, to jeszcze kondycja wzorowa, do 3 rundy wychodził, jakby dopiero zaczynał walkę, a i na sam koniec, pokusił się, o zejście do parteru gdzie, od wygranej przez poddanie, powstrzymał go tylko czas.
- W ostatniej chwili, zdecydowałem się na Donalda, jednak Cowboy to Cowboy, po przegranej z Tillem, miał być jego koniec, a tymczasem, rola underdoga, mu wyraźnie służy i nie zdziwię się, jak i tym razem, Cerrone wszystkich zaskoczy, szczególnie Iaquinte...
Nie ma opcji żeby Dvaliszwili wymęczył tutaj decyzję Katona to świetny młody głodny kot u siebie na podwórku...ciekawe jaki kurs będzie na decyzję Katony?!Morales @2,25
Brunson @1,85
Dvalishvili DEC @2,10
Nie ma opcji żeby Dvaliszwili wymęczył tutaj decyzję Katona to świetny młody głodny kot u siebie na podwórku...ciekawe jaki kurs będzie na decyzję Katony?!
- Brad Katona, jeśli wyjdzie w takiej dyspozycji, jak ostatnio, to moim zdaniem, może być bet gali, zobaczcie jego poprzednie starcie, nie dość, że cały czas, mega-szybki i aktywny, to jeszcze kondycja wzorowa, do 3 rundy wychodził, jakby dopiero zaczynał walkę, a i na sam koniec, pokusił się, o zejście do parteru gdzie, od wygranej przez poddanie, powstrzymał go tylko czas.
Nie ma opcji żeby Dvaliszwili wymęczył tutaj decyzję Katona to świetny młody głodny kot u siebie na podwórku...ciekawe jaki kurs będzie na decyzję Katony?!
Jak bardzo pewny jesteś Juana Adamsa?
Jak bardzo pewny jesteś Juana Adamsa?
Katona byl obalany w ostatniej walczy, wg mnie Merab go zweryfikuje czy jest taki dobry.40:60+ 2 punkty za sympatię.
ale to kupon bardziej rozrywkowy, pewniejszy jestem kantony i walta.
Katona byl obalany w ostatniej walczy
Gdyby byl swietnym zapasnikiem to by nie lezal na plecach z Lopezemi? to coś złego być obalonym? kantona to świetny zapaśnik, ale wypunktuje gruzina w stójce.
Gdyby byl swietnym zapasnikiem to by nie lezal na plecach z Lopezem
![]()
Na deskach nie lezal, z drugiej strony Gastelum kladl kazdego na deski w sredniej wiec to zaden wstyd dostac od niego luja. Lopez z kolei nie jest jakims wybitnym zawodnikiem wiec jezeli potrafil obalic Katone to daje do myslenia bo Merab ma niekonczace cardio i caly czas obala.Idąc tym tokiem rozumowania gdyby Adesanya był świetnym strikerem nie dałby się złapać Gastelumowi.
Na deskach nie lezal, z drugiej strony Gastelum kladl kazdego na deski w sredniej wiec to zaden wstyd dostac od niego luja. Lopez z kolei nie jest jakims wybitnym zawodnikiem wiec jezeli potrafil obalic Katone to daje do myslenia bo Merab ma niekonczace cardio i caly czas obala.
Ale chlopie, jak ktos ma dobre zapasy to go nie obali jakis leszcz jak Lopez. Thats the point.That's not the point. Podstaw pod Adesanyę dowolne nazwisko. Świetni kickboxerzy są nokautowani, a świetni zawodnicy bjj poddawani. Taki sport.
Bardziej zastanawiam się nad tym co napisałem o stójce obu. Tutaj rzeczywiście może nie być tak różowo i to Kantona a nie Gruzin może mieć kłopoty.
Ale chlopie, jak ktos ma dobre zapasy to go nie obali jakis leszcz jak Lopez. Thats the point.
Jezeli obalil go Lopez to zrobi to tez Mareb czy jak mu tam, z ta roznica ze Mareb sie nie zmeczy po rundzie tylko bedzie obalal Katone az do decyzji.