Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak myślicie będzie rósł czy spadał?Lewis @3
Pewnie spadnie max do 2.70, ale pewności nie mamJak myślicie będzie rósł czy spadał?
U polskiego buka nie zbliża się kurs do 3
5 tysi Zaleski i tyle
grubiej wchodze w KSW i FAME MMA
kilka pewniaków, ale all in wchodze
Ode mnie pojdzie Martin grubiej, nie widze Moraesa w tej walce.
Pamieta ktos czy Zaleski ma w zwyczaju obalac? TDD Millendera jest tragiczne
nie miej bol dupy, tylko pokaz swoja skutecznoscMordo, przypomnę Ci, że miałeś grać za całe depo. Skoro wjebałeś na Miszy, to teraz co najwyżej możesz sobie wejść na bet-at-home i tam grać za wirtualne stawki. Pozdrawiam
No co mam Ci powiedzieć, no nie jest fanem obalania. Ostatnie 3 walki (z czego z Griffinem walczył 1,5 roku temu) trwały 25 minut łącznie i Elizeu zanotował oszałamiający bilans 0/12 obaleń - z czego z Griffinem 0/10.
nie miej bol dupy, tylko pokaz swoja skutecznosc
Pamieta ktos czy Zaleski ma w zwyczaju obalac? TDD Millendera jest tragiczne
wszystko po gali, no niezły typer z ciebieMasz weekend :)
A teraz Ty pokaż swoją![]()
Masz weekend :)
A teraz Ty pokaż swoją![]()
Z ciekawości, co stawiasz głównie?
Alves94 mma jest bardzo przewidywalnym sportem tylko musisz się skupić tylko na zawodnikach z czołowej 10 tam jest mało niespodzianek ......nieprzywydywalni sa zawodnicy ze sdodka stawki
Ostatni gala byla bardzo przewidywalna .....mi się udało trafić ze zalamany psychicznie garbrand przegra z munhozem
Typy na gale millender plus tony martin ......muszą wygrac zeby dostac sie do top 15
Pisz w jednym poście do chuja.Kiepska ta gala do typowania walki niesamowicie rowne
Ostatni gala byla bardzo przewidywalna .....mi się udało trafić ze zalamany psychicznie garbrand przegra z munhozem