Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Alibaba10 tysi Dos Anjos kurs 2,1
podsumowanie typów
10 tysi Geramine De Randamie kurs 2,5 +
10 tysi melendez kurs 4,5 -
10 tysi masvidal kurs 3,0 +
Ja ci polecam Klidsona lub Rothwel HernandezEdwards medialnie to pyszałek i głupiec.
I oktagonowo (cóż za niespójność) - zawodnik z niezłym IQ.
Ma po swojej stronie zasięg (z którego dobrze korzysta) i mam wrażenie że byłby w stanie (być może) w razie potrzeby tłamsić siłowo/zapaśniczo RDA. Ja polecam Kl
ZestawciKlidsonaienie Hooker - Vick po przypomnieniu niektórych walk tego pierwszego odpuszczam.No bet.
Ja gram Hardego, ostatnio Adams przegral z BhullaremA jak obstawiacie Walkę Hardy vs Adams??????!!!!
A jak obstawiacie Walkę Hardy vs Adams??????!!!!
Arlovski
Vick Hooker też powinna być decyzja hernanez trinaldo teżEdwards przez decyzje.
Harris przed czasem.
Walka Bena z Arlovskim nie potrwa 3 rund.
Vick-Hooker bedzie decyzja
Hrady - Adams na pierwszą myśl Adams bo nie przepadam za Hardym i uważam że nie wiele różni się od kapoka, tylko jest lepiej prowadzony i ma warunki żeby się bić, ale Adams z tym nudziarzem Buhlarem przegrał także.. chyba raczej Hardy
Raquel z Aldana - decyzja
Abreu
Son
Moddafferi z maia - decyzja
Vick Hooker też powinna być decyzja hernanez trinaldo też
Bardzo dobre typy , wiekszosc powinna wejśćEdwards przez decyzje.
Harris przed czasem.
Walka Bena z Arlovskim nie potrwa 3 rund.
Vick-Hooker bedzie decyzja
Hrady - Adams na pierwszą myśl Adams bo nie przepadam za Hardym i uważam że nie wiele różni się od kapoka, tylko jest lepiej prowadzony i ma warunki żeby się bić, ale Adams z tym nudziarzem Buhlarem przegrał także.. chyba raczej Hardy
Raquel z Aldana - decyzja
Abreu
Son
Moddafferi z maia - decyzja
Prawie złapałem 2.40, ale jakoś się obsrałem. 2.00 już mnie nie grzeje.Co sądzicie Panowie o Petersonie? Wydaje mi się całkiem sympatycznym betem.
Prawie złapałem 2.40, ale jakoś się obsrałem. 2.00 już mnie nie grzeje.
Poszło z kolei Pilarte przed czasem 2.45.