Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oleksiejczuk 2.30
Oleksiejczuk + Struve 4.26 za grosze
Yan po 1.43 brzmi nie najgorzej. Na Błanka ze 2.30 by się przydało :c
Zagrałeś Oleksiejczuka, bo go faworyzujesz, czy tylko ze względu na wysoki kurs? Sądziłem, że Lord będzie dogiem i też o nim myślałem. Jednak przy aktualnym rozkładzie zastanawiam się nad Villante.
Yan 1.43, serio? Myślisz, że jest w stanie skończyć Dodsona? Bo jeśli chodzi o pełen dystans, to tego Koreańca podobno umęczył z ledwością. Tzn. tak mówią, sam nie widziałem. Tak Cię przepytuję, bo najprawdopodobniej wsiądę do pociągu z JD(typ walczy w kratkę, teraz wypada "na zielono")
Zagrałeś Oleksiejczuka, bo go faworyzujesz, czy tylko ze względu na wysoki kurs? Sądziłem, że Lord będzie dogiem i też o nim myślałem. Jednak przy aktualnym rozkładzie zastanawiam się nad Villante.
Yan 1.43, serio? Myślisz, że jest w stanie skończyć Dodsona? Bo jeśli chodzi o pełen dystans, to tego Koreańca podobno umęczył z ledwością. Tzn. tak mówią, sam nie widziałem. Tak Cię przepytuję, bo najprawdopodobniej wsiądę do pociągu z JD(typ walczy w kratkę, teraz wypada "na zielono")
Chyba rozwiałeś moje wątpliwościCo do Oleksiejczuka - jeśli Michał ustał bomby Khalila, to powinien przetrwać 1 rundę z Gianem, który nie uderza tak mocno. Podobnie jak u Rountree, kondycja Villante woła o pomstę do nieba. Gian będzie mocniejszy fizycznie - Polak spokojnie mógłby walczyć w średniej - ale nie obawiam się tej przewagi siłowej Amerykanina. Dwaj ostatni rywale GV - Sam Alvey i Ed Herman - to porozbijani i podstarzali średni, którzy są zbyt schorowani, żeby zbijać do limitu 84 kg. Zresztą, Alvey już dwukrotnie pokazał, w jak wybitnej formie obecnie się znajduje.
Martwi mnie oczywiście wpadka dopingowa i długa przerwa, ale faworyzuję Polaka, więc 2.30 biorę z przyjemnością.
Chyba rozwiałeś moje wątpliwości![]()
Właśnie widzę, że się mocno spóźniłemPo 1.50 bym jednak nie grał, wolałbym poczekać na live - o ile masz taką możliwość. W pierwszej rundzie Gian zwykle radzi sobie dobrze.
Z Koreańcem Yan wyglądał mizernie, ale z kolei Andrade zmiótł z powierzchni ziemi. Gość zbiera doświadczenie, non stop się rozwija. Dodson z kolei jest już na ostatniej prostej, traci szybkość (34 lata w koguciej to znacznie gorzej, niż ten sam wiek w wyższych kategoriach) i zwalnia w ostatnich rundach.
Co do Oleksiejczuka - jeśli Michał ustał bomby Khalila, to powinien przetrwać 1 rundę z Gianem, który nie uderza tak mocno. Podobnie jak u Rountree, kondycja Villante woła o pomstę do nieba. Gian będzie mocniejszy fizycznie - Polak spokojnie mógłby walczyć w średniej - ale nie obawiam się tej przewagi siłowej Amerykanina. Dwaj ostatni rywale GV - Sam Alvey i Ed Herman - to porozbijani i podstarzali średni, którzy są zbyt schorowani, żeby zbijać do limitu 84 kg. Zresztą, Alvey już dwukrotnie pokazał, w jak wybitnej formie obecnie się znajduje.
Martwi mnie oczywiście wpadka dopingowa i długa przerwa, ale faworyzuję Polaka, więc 2.30 biorę z przyjemnością.
No dla mnie goście których poobijał to japoński ogór, koreański no-name i brazylijski średniak. Wiem, że Yan to prawdziwy dzik z ACB. Z jego przejściem do UFC wiążę wciąż duże nadzieje, ale zdziwiła mnie aż taka dysproporcja w kursach. Dodson to prawdziwa weryfikacja i wciąż ścisła czołówka. Jak przegrywa to ze ścisłym topem i to nierzadko splitem... Co do utraty szybkości to pełna zgoda. Jest tak jak napisałeś. Tego się obawiam najbardziej. Mimo wszystko wciąż widzę value beta w Dodsonie. Na razie jeszcze się z tym prześpię. Może @Pietagoras dorzuci swoje 3 grosze, w końcu to wielbiciel zawodników z Rosji i Kaukazu
A propos drugiej walki to powiem tylko tyle, że Villante to według mnie inny typ zawodnika niż Rountree. Wydaje się o wiele twardszy, ale za to mniej mobilny i jak napisałeś dysponujący słabszym ciosem. Przy kursie 2,3 granie Oleksiejczuka może miało sens. Jednak teraz chyba warto postawić na Giana... W Twoim przypadku skontrować.
BTW, dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Nie szalej tak. Za 5 tysi to mozesz kupic Wiedeń w eurobusiness.5 tysi Santos
ludzie Jano ma kondycje na 4 minuty i 13 sekund mocnej bitki, a Santos wleci z partyzanta i tempo szalone bedzie
z Manuwa juz ledwo co stal, ale Jimmi odpuscil w trzeciej rundzie i Janek dzieki temu nie padl kondycyjnie totalnie, a walka byla raczej spokojna
odezwie sie legendary polish cardio
już za kilka dni znowu płacz będzie, że wiedzieli, ale jednak się łudziliTrollek, ja jestem w stanie powiedzieć, że Jano ma lepszą kondycję niż Marreta, który przy każdym uderzeniu próbuje urwać przeciwnikowi łeb![]()
już za kilka dni znowu płacz będzie, że wiedzieli, ale jednak się łudzili
nie ma miejsca na patriotyzm, trzeba robic dolary
ale on wali pizdy z calej epy i wymiany, a Janek sie meczy od lewego prostegoA widzisz gdziekolwiek, żebym napisał, że stawiam na Błahowicza? Mój dubel to Prazeres i Ismagulov. Po prostu Marreta ma równie kiepską kondycję co Janek, a Ty stawiasz brazola jako jakiegoś długodystansowca.
ale on wali pizdy z calej epy i wymiany, a Janek sie meczy od lewego prostego
ale on wali pizdy z calej epy i wymiany