Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2.45 mam na Hoze jak teraz sprawdziłemAldo @2.50
Może Oliveira dojdzie
Aldo 2.46![]()
2.45 mam na Hoze jak teraz sprawdziłem.
![]()
Możliwe, że sporo osób uważa, że Aldo ma regres i leci już w dół. Według mnie w ostatniej walce pokazał, że to po prostu Max jest tak zajebisty, a walka z Conorem to wypadek przy pracy. Pomiędzy Conorem, a Maxem był jeszcze Edgar, który też nie był wstanie zagrozić Jose.Ludzie serio zapominaja jak dobry jest Aldo i to jeszcze 3 rundy, na przestrzeni 5 Aldo czesto wyglada tragicznie ale 3 nie bedzie bał sie oproznic gas tanku
10 tysi na Oliveire
juz poszlo, ale juz mysle nad betem za 25 tysi z wygranejDaj spokój. Za 10 tysi to się tasiemki stawia. Weź coś jeszcze dołóż
alibaba dalej nie pokazales kuponu z Gloverem wiec skoncz pierdolic10 tysi na Oliveire
juz nie wrzucam, bo niektorych boli moj sukcesalibaba dalej nie pokazales kuponu z Gloverem wiec skoncz pierdolic
a kiedy niby wrzucalesjuz nie wrzucam, bo niektorych boli moj sukces
a kiedy niby wrzucales
![]()
Gdzie grasz?juz poszlo, ale juz mysle nad betem za 25 tysi z wygranej
a co trudne? gosc jedyne co zrobil to walnal Gloverowi lokcia w tyl glowy i zostal zniszczony, totalna dominacjaWidzę że dobry farmazon się pojawił
Kolo pisze Teixeira= easy money , jeśli to miało by w sobie cokolwiek wspólnego z prawdą to pampersów po tej 3,5 minutowej walce nie zmieściły do 160 litrowego worka na odpady
Takich tylko do ignora , chociażby dla spokoju duszy...
![]()
Gdzie grasz?
Nie martw się, dobrze zacytowałem.Jeśli mnie pytałeś to na ten moment w Fortunie , mam też konta w LV, forBet i Totalbet .
Natomiast najlepszym bukiem ever u którego miałem konto był: bet365
Nie chce mi się robić jakiś kombinacji ze zmianami ustawień aby grać u zagranicznych buków bez podatku , dodatkowo dochodzą do tego zakładanie ecopayz itd , dla mnie za dużo zachodu , uda się coś fajnie zaplusować to zlecam sobie wypłatę na konto bez zbędnych stresów.
Nie martw się, dobrze zacytowałem.
Chciałem tylko zobaczyć jak troll się przygotował. Skoro twierdzi, że gra za takie stawki, to jestem ciekaw u jakiego buka. Niestety nie przygotował się zbyt dobrze bo po prostu olał pytanie.