Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oezdemir zrobil spory postep jezeli chodzi o cardio, Latifi zawsze slabnie po pierwszej rundzie .Kunchenko nie znam. Jaki sporo innych facjat z tej rozpiski.
Zakład Latifi vs Oezdemir - Oezdemir stanowi dla mnie tak zwany dysonans poznawczy.Tzn. im dłużej obserwujesz badany przedmiot, tym mniej go rozumiesz.Tu chętnie posłucham badawczo innych..
Ogólnie zestawienia z tej karty są bukmachersko równie pociągające co fizjonomia Arafata.
Nie gram tej gali wogóle.
Fajna analiza , przekonales mnieKunchenko @1.83 - piekny kursik, kilka argumentow:
- Burns wzial walke w zastepstwie jakis tydzien temu
- Burns idzie walczyc do 77, takze przewaga silowa powinna nalezec do Kuchenki, do tego geny rosyjskie
- Kuchenko poki co zaprezentowal swietne TDD, przeciwko wiekszemu Okamiemu, z historia walk w wyzszych kategoriach
- Kuchenko jest zawodnikiem decyzyjnym, takze powinna byc przewaga kondycyjna, patrzac na short notice Burnsa
- caly czas mam przed oczami jak Burns przegrywal z Sajewskim!!!!
- Burns poprawil aspekt stojkowy, ale przypuszczam ze jak Rosjanin to bedzie miec twardy leb, w razie czego, chociaz mam go za technicznego boksera, wiec powinien kontrolowac dystans
- bez obalen nie powinno byc zagrozenia poddania ze strony Burnsa
Jak dla mnie kursik mega atrakcyjny, powinno byc 1.4 bo jednak Burns to nie ulomek… Widze walke jak z Magomedovem spokojne 30-27
Czy ktokolwiek wie w jakiej formie jest Oskar?
....panicz taki analityk jak ty odpuszcza no co ty....spokojnie przeanalizuj I stawiamyKunchenko nie znam. Jaki sporo innych facjat z tej rozpiski.
Zakład Latifi vs Oezdemir - Oezdemir stanowi dla mnie tak zwany dysonans poznawczy.Tzn. im dłużej obserwujesz badany przedmiot, tym mniej go rozumiesz.Tu chętnie posłucham badawczo innych..panicz kto w to
Ogólie zestawienia z tej karty są bukmachersko równie pociągające co fizjonomia Arafata.
Nie gram tej gali wogóle.
Widze ból dupy ze gosc tyle zarabia na kuponach, typowa cebula z ciebie i tyle.....panicz taki analityk jak ty odpuszcza no co ty....spokojnie przeanalizuj I stawiamy
Mi sie podoba taki kuponik może to wejść....dodaj jeszcze Szewczenko na podbicie kursu
No co ty przecież zachęcam I życzę powodzenia....nikomu nie zazdroszczę ja też swoję wygrywam tylko się tym nie chwalęWidze ból dupy ze gosc tyle zarabia na kuponach, typowa cebula z ciebie i tyle.
Panicz jest najlepszy, redakcja powinna odebrac tytul krola bukmacherki temu kirasowi bo Panicz go bije ciezko.@chudykuba a co to @panicz jakaś wyrocznia ? Że tak błagasz o typy ? poczekajmy do ważenia i wszystko się wyjaśni, no wiecie kto obsrany itd
No tak, ale Ty znowu w drugą stronę przesadzasz. Uważaj byś przypadkiem mu berła nie opierdolił z tego zachwytu.Panicz jest najlepszy, redakcja powinna odebrac tytul krola bukmacherki temu kirasowi bo Panicz go bije ciezko.
a Ty @chudykuba dobry jestes, najpierw go atakujesz a teraz prosisz o typy, hipokryzja level hard.
Panicz jest najlepszy, redakcja powinna odebrac tytul krola bukmacherki temu kirasowi bo Panicz go bije ciezko.
a Ty @chudykuba dobry jestes, najpierw go atakujesz a teraz prosisz o typy, hipokryzja level hard.