Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, że jeszcze 3 tygodnie, ale nie mogłem się powstrzymać.
Ngannou 2.93 - dla mnie absolutna petarda taki kurs![]()
Jak ktoś lubi to niech gra kogoś kto walczył 2 razy przez ostatnie 4 lata w tym raz w czasach USADA przez 4 minuty. Już raz się nabrałem na "lokatę" 1.20 z WerdumemZaczyna się to co rok-dwa temu
![]()
WyjasnioneJak ktoś lubi to niech gra kogoś kto walczył 2 razy przez ostatnie 4 lata w tym raz w czasach USADA przez 4 minuty. Już raz się nabrałem na "lokatę" 1.20 z Werdumem
Spodziewałem się 1.75 na Francisa, więc prawie 3.0 biorę bez zastanowienia.
Jak ktoś lubi to niech gra kogoś kto walczył 2 razy przez ostatnie 4 lata w tym raz w czasach USADA przez 4 minuty. Już raz się nabrałem na "lokatę" 1.20 z Werdumem
Nie no luz. Pamiętam hype przed walką ze Stipe bo sam w nim siedziałemPodśmiechujki robię, dla mnie no bet![]()
Już wtedy z Werdumem wyglądał słabo. #teamUrwaniegłowyJak ktoś lubi to niech gra kogoś kto walczył 2 razy przez ostatnie 4 lata w tym raz w czasach USADA przez 4 minuty. Już raz się nabrałem na "lokatę" 1.20 z Werdumem
Nganu 2.8 za drobne 3 tysie
bo to pewniak jedynie 99%, a nie 99,99%Czemu tak mało?
Dlaczego nie gra za 300 tysięcy? Przecież klawiatura przyjmie każdą liczbę.Czemu tak mało?
ale buk nie przyjmieDlaczego nie gra za 300 tysięcy? Przecież klawiatura przyjmie każdą liczbę.
Ten wymyślony, u którego ciągle wygrywasz wymyślone pieniądze powinienale buk nie przyjmie
mordo nie martw się o moje pliki, 100% skuteczności mówi samo za siebieMi w Excelu większe liczby udaje się wpisywać![]()
To zapytam ponownie, u jakiego buka grasz?mordo nie martw się o moje pliki, 100% skuteczności mówi samo za siebie
To zapytam ponownie, u jakiego buka grasz?
Puczi to moj ziomek, widzial juz jak grube bety gralem i nie musze nic pokazywac
Zobacz temat "największe wygrane" tam wrzucił :) ale to czasy bukmacherskiego eldorado w polszy@Puczi potwierdzasz że widziałeś jego bety z takimi sumami o których pierdoli ?
dziękiZobacz temat "największe wygrane" tam wrzucił :) ale to czasy bukmacherskiego eldorado w polszy
https://cohones.mmarocks.pl/threads/największa-wygrana.27826/
Trzycha :)dziękiprzejrzałem z ciekawości ale nie wiem który to on.. @trzycha to alibaba ? czy ten czarnymokus?
Nie mam pojęcia.
wrzucił tam faktycznie kupon ale pewne rzeczy do dzisiaj się nie zmieniłyTrzycha :)
Skuteczniejszy od prezerwatywmordo nie martw się o moje pliki, 100% skuteczności mówi samo za siebie