Nilg
PRIDE FC Welterweight
Uderz w stół :)
wpadasz do 3miasta na to amerykańskie KSW? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uderz w stół :)
Następnym razemSiedziałem dwa razy w tych sektorach - za każdym razem było CHUJA widać.
plaża?@Voran rozkmińcie jakąś miejscówę,żeby można było przed galą ( no właśnie, o której to się zaczyna??) ew.po jakiegoś soku się napić
W październiku różnie to może być z pogodą. Ja będę w Sopocie gdzieś ok 13-14, więc przed galą można się spotkać gdzieś. Po gali,nie wiem. Może teżplaża?
sok to sobie wypij z automatu na Ergo.jakiegoś soku się napić
@Voran rozkmińcie jakąś miejscówę,żeby można było przed galą ( no właśnie, o której to się zaczyna??) ew.po jakiegoś soku się napić
Asia potwierdziła swój przylot? Póki co widziałem tylko, że Katel ma być, ale ani razu nie widziałem potwierdzenia, że JJ będzie z nim.Faktycznie wydaje sie, ze tym razem takiego rozdawnictwa jak w Krakowie raczej nie bedzie. W dodatku juz za tydzien do Warszawy zawita Asia ze swoimi trenerami i pewnie dosc aktywnie wlaczy sie w promocje tej gali. Ciekawe czy do tego czasu poznamy juz ME ?
Asia potwierdziła swój przylot? Póki co widziałem tylko, że Katel ma być, ale ani razu nie widziałem potwierdzenia, że JJ będzie z nim.
Asia pewnie przeczytała twojego posta i wrzuciła potwierdzenie, żeby nie było wątpliwości, czy będzie na seminariach Dba o fanówA widzisz! Niedawno wróciłem z pracy i jeszcze nie przeglądnąłem sociali. Wcześniej chyba nie było nic potwierdzone. Tylko widziałem filmik z Brownem i Kubisem.
To nie wychodźsok to sobie wypij z automatu na Ergo.
Na sok to ja specjalnie z domu wychodził nie będę
Mogliśmy sie rozdzielić i zaśpiewać na dwie stronyStan na teraz
Okolice 503 ładnie poschodziły Druga strona hali sporo słabiej
super...Jest i Damian
Jesli faktycznie w ME gali UFC w Polsce zawalczylby zawodnik slabszy od Romana Szymanskiego to bylby to ewidentny policzek dla polskich fanow. Oby nie.Jak dadzą kurwa Artema na mail event to będę miał cztery bilety w 503 do pogonienia .