kokaina
Legacy FC Lightweight
Ja w okolicach ergo. Nie wiem czy jechać do tego grill baru czy czekać gdzieś pod halą.Ciężko powiedzieć, myślę ze tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja w okolicach ergo. Nie wiem czy jechać do tego grill baru czy czekać gdzieś pod halą.Ciężko powiedzieć, myślę ze tak
Ciężko mi powiedzieć ziomeczku, myślę ze my jakoś za pol godziny będziemy pod hala. Ale nie daje sobie uciąć ręki.Ja w okolicach ergo. Nie wiem czy jechać do tego grill baru czy czekać gdzieś pod halą.
A teraz nadal ten grill bar? To podjade tam w 5min.Ciężko mi powiedzieć ziomeczku, myślę ze my jakoś za pol godziny będziemy pod hala. Ale nie daje sobie uciąć ręki.
Jesteśmy cały czas.A teraz nadal ten grill bar? To podjade tam w 5min.
Dawaj do środka ziom
Był już Pudzian?
Mi od podejścia pod halę do zajęcia miejsca zeszło jakoś 15 minut.Wejście na hale tragedia, kolejki do wejść kilkudziesięciometrowe...
Dlatego wchodzi się na Jana bez czekania na końcuWejście na hale tragedia, kolejki do wejść kilkudziesięciometrowe...
Byl. Ale walka, pol klatki we krwiBył już Pudzian?
Ja tu juz z godzine siedze w srodku bo bylem przed 16.30 jeszcze. Jak tak dlugie kolejki to moze bedzie komplet. Panowie wlasnie zgasly swiatla! Spieszta sie!Wejście na hale tragedia, kolejki do wejść kilkudziesięciometrowe...
Zaczyna się!Byl. Ale walka, pol klatki we krwi
Ja tu juz z godzine siedze w srodku bo bylem przed 16.30 jeszcze. Jak tak dlugie kolejki to moze bedzie komplet. Panowie wlasnie zgasly swiatla! Spieszta sie!
Ja w 512Jest ktoś w sektorach miedzy 510 a 518 (D3)...?
Nie pije alko :)Stoje w kolejce po browar przy wejściu na 511 i 512 w bluzie Pull&Bear, zapraszam na browar :)
Kto nie pije ten podpier... ;)Nie pije alko :)
I czekam na waleczke już.
503 miało również najlepszego speca od dopingu kurwa. MistrzW 503 najwiecej mord z forum
Kto to kurwa byl bo dawal rade! ja siedzialem niedaleko Was ale kurwa takich mialem zamulow w sektorze ze nic nie pokrzyczalem choc ten kolo do nas tez 1 przylecial... Nawet ziomki Oskara nie darli ryja u mnie... Zenada ale momenty byly dobre. Jak sobie przypomne Krk to bylo w chuj lepiej pod wzgledem dopingu...503 miało również najlepszego speca od dopingu kurwa. Mistrz