Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja najchętniej pojechałbym tak żebym w Trójmieście być jakoś koło południa, zjeść na spokojnie obiad i pójść z całą bandą z Cohones zaprawić się przed galą. Najchętniej po gali od razu bym wrócił. Jednak jest sporo kwestii do ogarnięcia. Po pierwsze transport. Nawet jeżeli będziemy mieli samochód i powiedzmy będzie nas czterech/czworo to czy wszystkim taki plan wycieczki by odpowiadał. No i najważniejsze czy byłby kierowca, który podjąłby się powrotu.Nic nie mam ogarnięte i jestem otwarty na propozycje
Edit. Bilet na UFC mam, tyle :P
Jest pociąg Wrocław-Gdańsk sobota godzina 6:24, który na miejscu jest o 12:14. Bilet kosztuje coś około 58zl o ile dobrze pamietam z tyle ze pociąg powrotny... tez jest około 6 ranoJa najchętniej pojechałbym tak żebym w Trójmieście być jakoś koło południa, zjeść na spokojnie obiad i pójść z całą bandą z Cohones zaprawić się przed galą. Najchętniej po gali od razu bym wrócił. Jednak jest sporo kwestii do ogarnięcia. Po pierwsze transport. Nawet jeżeli będziemy mieli samochód i powiedzmy będzie nas czterech/czworo to czy wszystkim taki plan wycieczki by odpowiadał. No i najważniejsze czy byłby kierowca, który podjąłby się powrotu.
Jak ty to bys widział.
Tak całkiem wstępnie.
Kurwa to by było całkiem przyjemne. Każdy się napije, ważne żeby na ten powrotny dotrzeć i w sumie tyle :DJest pociąg Wrocław-Gdańsk sobota godzina 6:24, który na miejscu jest o 12:14. Bilet kosztuje coś około 58zl o ile dobrze pamietam z tyle ze pociąg powrotny... tez jest około 6 rano![]()
Jest pociąg Wrocław-Gdańsk sobota godzina 6:24, który na miejscu jest o 12:14. Bilet kosztuje coś około 58zl o ile dobrze pamietam z tyle ze pociąg powrotny... tez jest około 6 rano![]()
Ugościsz?O ile to "Pomorzanin" z warsem to do nas nalezy ten pociag :p
Ugościsz?
@MegasamoaN i jego kolega Fred szukają podobno noclegu w 3mieście.
ja mam nocleg u znajomego, wrzuciłem info jakby ktoś może szukał
@MegasamoaN i jego kolega Fred szukają podobno noclegu w 3mieście.
Ogarniacie jakieś knajpy niedaleko Ergo? Wygląda na to, że plaża nie będzie najlepszą opcją, przynajmniej w początkowej fazie picia.
Może pomińmy początkową fazę? :DOgarniacie jakieś knajpy niedaleko Ergo? Wygląda na to, że plaża nie będzie najlepszą opcją, przynajmniej w początkowej fazie picia.
E-ticket czy zwykły?Mam do sprzedania 1 bilet w sektorze 503 po cenie w jakiej nabyłem - 89 cebulionów.
Nówki czy mogą być używane?Kupię dwa bilety na UFC Gdańsk do ~170zł za sztukę.
UżywaneNówki czy mogą być używane?
Nie mogę dojść jak napisać prywatną wiadomość ale jestem zainteresowany.Mam do sprzedania 1 bilet w sektorze 503 po cenie w jakiej nabyłem - 89 cebulionów.