Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale wszelkie formy integracji tak :)
Ja będę raczej od piątku,więc na jakieś piwko chętnie się piszę - i przed i po gali.No a jak. Godziny popołudniowe w Ergo
Nie, dlatego pytam orientacyjnie ile osób się deklaruje.
Jako że nie mam wszystkich, których znam osobiście, wśród znajomych na fb mam małą prośbę - pytanie. Póki co jestem bez żadnego noclegu, a nie ukrywam, że z soboty na niedzielę coś by się przydało. Gdyby ktoś coś to proszę się do mnie odezwać, na airbnb coś się może uda znaleźć jeszcze.
PS
@Baasteek kurwa, ogarnij się typie
Gala pewnie od 18 jak w Rotterdamie, czy Glasgow. Od 21 karta główna.Swoją drogą jak gala będzie zaczynać się około 17
Ja jestem w Gdańsku od czwartku wieczorem, więc jeśli @duubertowa reflektowałabyś na jakieś przedgalowe piwo to byłbym zaszczycony
Co do zlotu to moi pewnie nie będą za bardzo chętni - raczej domatorzy i swoje towarzystwo, ale na chwilę podbić do prawilnych mordeczek z Cohones i pogadać na tematy MMA-światowe to bym chciał
Właśnie rezerwowałem przy Monciaku za 62/noc
Mamy 60m2 także przy złej pogodzie zlot u nas (wstęp 0,5l)
Dla tylu osób wolnego lokalu nie znajdziemy dlatego liczę na ładną pogode i wbicie na plaże
Jako że nie mam wszystkich, których znam osobiście, wśród znajomych na fb mam małą prośbę - pytanie. Póki co jestem bez żadnego noclegu, a nie ukrywam, że z soboty na niedzielę coś by się przydało. Gdyby ktoś coś to proszę się do mnie odezwać, na airbnb coś się może uda znaleźć jeszcze.
PS
@Baasteek kurwa, ogarnij się typie
Masz ciągle ten bilet?Niestety z przyczyn tzw. niezależnych nie pojadę, także można mnie wykreślić z listy :/ ale good news - dla kogoś- jest taki że mam jeden bilet do sprzedania w sektorze cohones (sektor 503, rząd 3, miejsce 14). Bez narzutu, czyli za 89 zł + przesyłka. Jak ktoś się pisze, to proszę o info tu albo na priva - sprzedaję na zasadzie kto się pierwszy zgłosi.
Tak, nikt się wcześniej nie zgłosił, także jest dostępny. Btw, da się tu wysyłać prywatne wiadomości?Masz ciągle ten bilet?
Tak, nikt się wcześniej nie zgłosił, także jest dostępny. Btw, da się tu wysyłać prywatne wiadomości?
Thx za info, w każdym już dzięki pomocy dobrego ducha forum ogarnęliśmy żeby wam nie zaśmiecać wątku.Tylko z kontem premium