UFC Fight Night: Taira vs. Park (02.08.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
Gw-dnPzWkAEKDLP.jpg

Rebecki + Riffy
Rebecki wydaje się wszechstronniejszy, chociaż nie skreślam Duncana który już kilka razy zaskoczył. Liczę jednak że Mateusz już się zaaklimatyzowal w UFC i naprawił błędy z debiutu.

Ruffy wydaje się lotny na nogach. BSD niewiem czemu wydaje mi się poruszać jak wóz z węglem. Do tego podejrzana kondycja.

Kuber - przed czasem liczę że znajdzie szczękę prędzej czy później

Rebecki + Riffy
Rebecki wydaje się wszechstronniejszy, chociaż nie skreślam Duncana który już kilka razy zaskoczył. Liczę jednak że Mateusz już się zaaklimatyzowal w UFC i naprawił błędy z debiutu.

Ruffy wydaje się lotny na nogach. BSD niewiem czemu wydaje mi się poruszać jak wóz z węglem. Do tego podejrzana kondycja.

Kuber - przed czasem liczę że znajdzie szczękę prędzej czy później
typy nie na tę galę
:confused:

Ma ktoś jakiś lepszy pomysł na kurs min 3 na tę galę?
Myślę o rudolfo 1 lub 2 runda 2.5 + taira win
lub rudolfo przed czasem + taira przed czasem.

gala konkretna chujnia do gry, połączyłem Rudolfo win + 0,5 sprowadzenia (łatwiejsza opcja niż mój pomysł na niego) i metoda zwycięstwa w walce Ribovica decyzja

gala konkretna chujnia do gry, połączyłem Rudolfo win + 0,5 sprowadzenia (łatwiejsza opcja niż mój pomysł na niego) i metoda zwycięstwa w walce Ribovica decyzja
:Duke3d: dzięki za nakierowanie

edit: wow wszedł nawet taki wariat dla jaj

i mój pierwotny przed typami kolegów też wszedł

niby drobne ale 300zł do przodu łącznie plus 80zł w freebetach

na świeżo przed galą o 1:30 zagrane na czuja za bonus

Last edited:
:Duke3d: dzięki za nakierowanie

edit: wow wszedł nawet taki wariat dla jaj

i mój pierwotny przed typami kolegów też wszedł

niby drobne ale 300zł do przodu łącznie plus 80zł w freebetach

na świeżo przed galą o 1:30 zagrane na czuja za bonus

Typy dobre ale jakbym wygral takimi kursami to bym tylko byl zly ze zagrane za tak male stawki, no ale wazne ze plusik

Back