UFC Fight Night: Royval vs. Taira (12.10.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1728203498872.png

No ten Chris Barnett kusi po tym kursie, ale nie zdziwię się, jak tu wystąpi zjawisko „wszystko wskazuje na to, że wygra A, więc wygra B”.

Za 30zl:

Taira
D-Rod
Gorimbo
Alhassan KO/TKO

Za 20zl:
Taira
D-Rod
Gorimbo
Dawson - ponizej 2.5r
Alhassan KO/TKO 1 lub 2 runda

Jak dla mnie kurs na Royvala przeszacowany. Gość ma świetny output, zweryfikowane cardio na 5 rundach, potrafi się kręcić w parterze. Taira to nie jest typ zapaśnika, który zajedzie go w parterze jak Pantoja. Royval wygrał z bardzo mocnym meksykańcem, to i z japończykiem może. Taira z Perezem co prawda wygrał, ale nie wyglądał tam rewelacyjnie. Kurs 3.25 (a gdzieniegdzie nawet 3.40) ciekawy.

Hype robi swoje. Kilka osób w internecie typowało już Taire jako mistrza w przyszłości. Na ten moment chyba lepiej stswiax na bardziej sprawdzonego zawodnika a takim jest Royval. Nieprzewidywalny, dobry parterowiec ktory mierzył się już z czołówka.

ja mam już singla na Niko Price przed czasem + alhasan (wypadł)

Royval ko

Royval win +Njokuani

Royval sam główny bet

IMO Royval przegra, ale i tak postawilem na niego ze wzgledu na kurs :)
No właśnie kurs grał rolę, gość który wygrał z Moreno po kursie 3,4 walczy z japońcem, który tak naprawdę z nikim nie wygrał, no trochę dziwne. Z Perezem wygrana przez kontuzję tego drugiego...

Teraz albo kupon z Taira wejdzie za 135ziko albo z Royvalem za 880 bo tylko brakuje mi po jednym na kazdym z nich. WARR Royval! ZUS sam sie nie zaplaci XD

Jak dla mnie kurs na Royvala przeszacowany. Gość ma świetny output, zweryfikowane cardio na 5 rundach, potrafi się kręcić w parterze. Taira to nie jest typ zapaśnika, który zajedzie go w parterze jak Pantoja. Royval wygrał z bardzo mocnym meksykańcem, to i z japończykiem może. Taira z Perezem co prawda wygrał, ale nie wyglądał tam rewelacyjnie. Kurs 3.25 (a gdzieniegdzie nawet 3.40) ciekawy.
No i się udało.

Back