UFC Fight Night: Namajunas vs. Cortez (13.07.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1719761841733.png

Rose
Bąfim
Van
Petroski

Dober / Silva ponizej 2.5r (?)
Ten Bonfim średnio grywalny zwłaszcza po takim kursie. Loosa może wybitny skilowo nie jest ale jest twardy więc może wytrzymać a wiemy jak Bonfim wygląda na późniejszym etapie walki gdy nie uda mu się szybko skończyć (z Dalbym po 1.5 rundy wyglądał już tragicznie kondycyjnie). Podobny match up w sumie jak z Dalbym aczkolwiek łatwiejszy teoretycznie dla Gabriela ponieważ Loosa jest mentalnie słabszy od Duńczyka i nie narzuca tak mocnej presji. Jakbym miał grać to wziąłbym bet na brazola że wygra w 1 lub 2r bo nie widzę tego jak kończy w 3r lub wygrywa decyzją a 1.25 na czyste zwycięstwo jest na prawdę słabe patrząc przez pryzmat jego ostatniego występu.

Boję się namajunas, ona ma borderline lub coś podobnego. Popłacze się nagle czy coś, nie chce
Ale reszta ciekawa

Ta typiara odjebala JJ i Weili 2 razy. Nie zapominajmy o ogromnej przepasci w doswiadczeniu, short notice dla Cortez i tym ze Rose tam mieszka ( ponad 2000m npm) wiec cardio po jej stronie. Cortez bedzie karana srogo

Ten Bonfim średnio grywalny zwłaszcza po takim kursie. Loosa może wybitny skilowo nie jest ale jest twardy więc może wytrzymać a wiemy jak Bonfim wygląda na późniejszym etapie walki gdy nie uda mu się szybko skończyć (z Dalbym po 1.5 rundy wyglądał już tragicznie kondycyjnie). Podobny match up w sumie jak z Dalbym aczkolwiek łatwiejszy teoretycznie dla Gabriela ponieważ Loosa jest mentalnie słabszy od Duńczyka i nie narzuca tak mocnej presji. Jakbym miał grać to wziąłbym bet na brazola że wygra w 1 lub 2r bo nie widzę tego jak kończy w 3r lub wygrywa decyzją a 1.25 na czyste zwycięstwo jest na prawdę słabe patrząc przez pryzmat jego ostatniego występu.
Tak, Bonfim najslabsza pozycja z calego kuponu ale wciąż myślę, że ogarnie Loose. Slaby kurs gdyby grac singla ale w kuponie ok.

jak narazie gala gdzie lokuje najwieksze srodki. To moja podstawa i w okol niej zbudowalem 3 kupony:

1. Podstawa + silva/dober + brundage/razak, oba przed czasem.

2. Podstawa + razak + bonfim, obaj przed czasem

3. Podstawa + razak + bonfim, obaj w 1 lub 2ej + silva/dober przed czasem.

Buk zaplac!

Attachments

• IMG_5723.jpeg
    IMG_5723.jpeg
    224.2 KB · Views: 79
jak narazie gala gdzie lokuje najwieksze srodki. To moja podstawa i w okol niej zbudowalem 3 kupony:

1. Podstawa + silva/dober + brundage/razak, oba przed czasem.

2. Podstawa + razak + bonfim, obaj przed czasem

3. Podstawa + razak + bonfim, obaj w 1 lub 2ej + silva/dober przed czasem.

Buk zaplac!
Jestem lekko zdziwiony że wybrałeś akurat tą gale do ulokowania "największych środków" jak to nazwałeś. Powodzenia

Ja próbuje dobbera po 2.0 może odrobi co mi zabrał z greenem
thug rose po tym kursie nie gram, imo wypalona i tracy może zrobić niespodziankę

Back