Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mitchell może wyłapać od tego Meksykańcatak na szybko
View attachment 148390

Ktoś gra Baraniewskiego przez poddanie?![]()
Mitchell może wyłapać od tego Meksykańca
Allena po 1.45 imo nie opłaca się grać. Allen znowu jakiś super zapaśnikiem nie jest, jak Shahbazyan ogarnie TDD to może go rozbić. Brendan trochę drewniany w stójce, a Edmen bardzo dynamiczny i ma pierdolnięcie. Pamiętam, że był spory hype na Shahbazyana, później to wyhamowało jak zebrał kilka wpierdoli, ale on wcześnie wchodził do UFC, 21 lat miał. Trochę się poprawił w ostatnich walkach, Allen większe wyzwanie, ale nie skreślałbym Shahba. Curtis i Strickland nokautowali Allena, Strickland ma jeszcze być w narożniku Shahbazyan'a, bo to jest ten sam team. Może mają na niego plantak na szybko
View attachment 148390

W USA też naprawdę sporo gra przeciwko Baraniewskiemu. Ogólnie cały Twitter mam w jakichś kuponach na Tafę. Ale patrząc już na same kursy to kursy na Baraniewskiego cały czas w dół, więc też jestem ciekaw, co się tu wydarzy.Ja mam pograny kupon Baraniewski + Ziam + Allen, a tak patrze, że w USA sporo osób gra przeciwko Allen'owi: