UFC Fight Night: Magny vs. Prates | MMA Event | Tapology
UFC Fight Night takes place Saturday, November 9, 2024 with 13 fights at UFC Apex in Las Vegas, Nevada. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
5.11 - Klaudia Syguła wrzuca post z informacją, że ma wizę ()
6.11/7.11 - instastory, że jest w samolocie
7.11 6:00 rano - instastory, że jest na miejscu
Dobra, jestem w szoku. Pierwsza walka w USA i wyjazd trzymany do ostatniej chwili. Od razu zapala mi to czerwoną lampkę.
Trzeba będzie spróbować bo szanse są spore.Magny by sub![]()
Też mi się tak wydaję, młoda brazolka pójdzie po skończenie, a stara baba dostanie wpierdol i zakończy karierę. Myślę nad dublem Gomes i Jedi ITD.
Widząc ten matchup od razu nasunęło się na myśl starcie Karoliny z Andrade. Trzymam kciuki.
Jedi wpierdol dostanieTeż mi się tak wydaję, młoda brazolka pójdzie po skończenie, a stara baba dostanie wpierdol i zakończy karierę. Myślę nad dublem Gomes i Jedi ITD.
Ależ mnie to kusi...
Dobry becikAleż mnie to kusi...
Prates KO
chociaż Magny ma większe szanse niż na papierze i może złapać brazola w jakieś poddanie.
Wnoszę o bana za kolejne umieszczenie jedynie wygranych betow po gali.
stawiane tuz przed walkaWnoszę o bana za kolejne umieszczenie jedynie wygranych betow po gali.![]()
patrz jak bonusami szedł jak wściekły ale wyciągnął wnioski bo w końcu single gra
Haha, rozumiem o co Ci chodzi ale tu mi nie chodzi, już nawet, o chwalenie się wygranym kuponem bo jak sam wiesz, jeden jest na zielono, drugi na czerwono itd.Wnoszę o bana za kolejne umieszczenie jedynie wygranych betow po gali.![]()