UFC Fight Night: Magny vs. Prates (09.11.2024)

SYGUŁKA :heart: :heart:
445593703_966431404889022_7701247707707384763_n.jpg

5.11 - Klaudia Syguła wrzuca post z informacją, że ma wizę ()
6.11/7.11 - instastory, że jest w samolocie
7.11 6:00 rano - instastory, że jest na miejscu

Dobra, jestem w szoku. Pierwsza walka w USA i wyjazd trzymany do ostatniej chwili. Od razu zapala mi to czerwoną lampkę.

5.11 - Klaudia Syguła wrzuca post z informacją, że ma wizę ()
6.11/7.11 - instastory, że jest w samolocie
7.11 6:00 rano - instastory, że jest na miejscu

Dobra, jestem w szoku. Pierwsza walka w USA i wyjazd trzymany do ostatniej chwili. Od razu zapala mi to czerwoną lampkę.

Nie no, trzeba nie lubic pieniedzy zeby grac te walke, szegolnie Sygułę

Tez nie wiem jak ugryzc ta gale zagram chyba wszystkim na nosie i za symboliczme 20 zl postawie na karoline i sygule ale nie radze tego powtarzac.. Czysto for fun

Narazie wydaje mi się, że pogram Gore i Blackshear. 2.04

Do zastanowienia bo nic ciekawego nie widzę. Prates przed czasem byłby ok ale nie po 1.2

Wnoszę o bana za kolejne umieszczenie jedynie wygranych betow po gali.:jimcarrey:
Haha, rozumiem o co Ci chodzi ale tu mi nie chodzi, już nawet, o chwalenie się wygranym kuponem bo jak sam wiesz, jeden jest na zielono, drugi na czerwono itd.
Tu mi chodziło o konkretnie ten przypadek, że: potężna Syguła, że cukinie, że skończenie w walce cukiń, że stawka, że kurs... nie, że: "o, patrzcie jaki jestem zajebisty typer" tylko coś w rodzaju: "patrzcie co odjebałem :o o:"

:beczka:

W sensie, taka perełka, którą myślę, w ramach ciekawostki warto się podzielić :redford:

Back