Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadziałO kurwa Thompson zabity jak pies
Kto go polecał
Ja akurat pograłem że walka zakończy się na punkty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadziałO kurwa Thompson zabity jak pies
Kto go polecał
Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadział
Ja akurat pograłem że walka zakończy się na punkty
Ja też :PNic nie wypominam
Sam go odpuściłem
Ale szok że takie baty
Thompson bet po 1.20 z grupy premium od użytkownika pudzian?
Thompsona nie brałem nawet na chwilę pod uwagę jeżeli chodzi o stawianie na niego, Burns już obnażył jego słabe strony.A ostrzegalem...
Burns go już ładnie obalał dlatego przypuszczałem ze Belal będzie miał sukces w tej płaszczyźnie.Dla mnie niespodzianka. Walka z jego strony tragiczna. Zdarza się. Nikt nie jest nieomylny.
Nie spodziewałam się, że Belal da radę go skontrolować. Thompson powinien po tej walce stoczyć pożegnalną walkę z jakimś strikerem i przejść na zasłużoną emeryturę.Burns go już ładnie obalał dlatego przypuszczałem ze Belal będzie miał sukces w tej płaszczyźnie.
No akurat jego styl walki bazuje na szybkości i refleksie wiec będzie już tylko gorzej.Nie spodziewałam się, że Belal da radę go skontrolować. Thompson powinien po tej walce stoczyć pożegnalną walkę z jakimś strikerem i przejść na zasłużoną emeryturę.