kapitanameryka
Bellator Bantamweight
no nie wiem, Andu wziął możliwe, że 2 rundy
no chyba jednak wziął :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no nie wiem, Andu wziął możliwe, że 2 rundy
no nic na zero, kontrowałem czysty win andruszki w razie wpróbuję Rumuna KO za grosze oczywiście
To była porada inwestycyjna...Grajcie live Wooda. 1.7. Andruszko puchnie.

To była porada inwestycyjna...
Dobrze, że nie postawiłem bo musielibysmy sie napierdalac!
![]()
zależy ile bym postawił.a w jakiej formule?

zależy ile bym postawił.
Jak sporo to ze sprzętem.
![]()

to teraz domy na bayern. 0:0 z szalke w 77 minucie. jak nie siądzie to ze sprzętem. mi wystarczy glock![]()
Soriano czy Naimov?Trimpel zabUjca...
Soriano/Naimov? + Peek + Ruziboev
Nie mam pojęcia jak Wood mógł to przegrać. Wygrane z takimi kotami jak Delgado czy Keita a tu małolaccik debiutujący i wchodzący na zastępstwo sobe z nim radzi... Te UFC jest popierdolone bez kitu.Wood i Page
postawilem Parnasia przez subaSoriano czy Naimov?
niech bedzie SorianoJest możliwe. Powodzeniapostawilem Parnasia przez subaniech bedzie Soriano
kazali mi nie ujawniaćPokaz stawki albo nie bylo tematu![]()

w tej cenie nawet przy kursie 20 nie ma dobrych whiskykazali mi nie ujawniać
wiadomo, że takie wariaty za drobne tj. stawki 10-20zł, na dobrą whisky

takie na prezent dla średnio lubianego kolegi w sam razw tej cenie nawet przy kursie 20 nie ma dobrych whisky![]()

Przebieg walki pokazał, że kurs na niego powinien być co najmniej 50.00Peak po 16.25
![]()

Fenomenalnie to on zniechęca człowieka do oglądania swoich walk.Dla mnie Page to jest fenomen. Gość ma 39 lat, fizycznie wygląda słabo a mimo to jego ostatnie 3 zwycięstwa są imponujące a średnia to przecież nie jest jego kategoria wagowa. Sprawia wrażenie jakby się nie starzał. Bardzo inteligentny zawodnik który walki wygrywa mądrością oktagonową. Chyba się pokuszę żeby wrzucić na kupon zakład, że Page wygra decyzją.
Zgadzam się lecz w tej walce rusek zrobił 3 x mniej niż Page stał poza zasięgiem i kicał.Fenomenalnie to on zniechęca człowieka do oglądania swoich walk.
Zawód typer.Page go wypyka
1,4Zawód typer.
Jaki kurs byl? Ktos wie?
Znowu to zrobił. Jego defensywa stójkowa i refleks to absolutny top.Dla mnie Page to jest fenomen. Gość ma 39 lat, fizycznie wygląda słabo a mimo to jego ostatnie 3 zwycięstwa są imponujące a średnia to przecież nie jest jego kategoria wagowa. Sprawia wrażenie jakby się nie starzał. Bardzo inteligentny zawodnik który walki wygrywa mądrością oktagonową. Chyba się pokuszę żeby wrzucić na kupon zakład, że Page wygra decyzją.
Nie wiem czy oglądałeś jego walki kilka lat temu jak był w swoim prime, to był mega widowiskowy fajter a to, że zmienił styl na taki by nie przyjmować zbyt dużo ciosów na banie świadczy tylko o jego inteligencji.Fenomenalnie to on zniechęca człowieka do oglądania swoich walk.
1-0. Na następnych zawodach mnie pokonaszpostawilem Parnasia przez subaniech bedzie Soriano

Jakiś tydzień temu brałem go po 1.60. Jego wygrana decyzją była wyceniona na 2.30.Zawód typer.
Jaki kurs byl? Ktos wie?