Miskatonic
Vale Tudo Championship
Podajcie jakieś pewniaczki Panowie złoci 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mnie się zdaje, że jeszcze Mutante powinien spokojnie pojechać Marvina.Jak dla mnie pewniak to Pena która przejedzie się po tej śmiesznej Montano (1,55 kurs) obstawilem tez Dariusha po 1.6 ale widzę że go nie ma już u bukmacherów , więc chyba ktoś wypadł , zastanawiam się tez nad Emettem po 2.40 bo według mnie jest lekkim faworytem
Bektic jest dużo lepszy od Emmetta, ale cardio na 2 rundy mnie odstrasza od 1.60.
GDR to solidna zawodniczka, tylko z Nunes nie dała rady. Ja tu widze pierwszą przegraną tej LaddWszyscy grają GDR, Aspen Ladd ją wyjaśnia.
GDR to przede wszystkim największy obsraniec ze wszystkich zawodników UFC.GDR to solidna zawodniczka, tylko z Nunes nie dała rady. Ja tu widze pierwszą przegraną tej Ladd
GDR to przede wszystkim największy obsraniec ze wszystkich zawodników UFC.
No tym bardziej w porównaniu z tak doskonala stojkowiczka jak GDR , stojka to jest przepaść , niemniej pewnie uda jej się ja obalic a w parterze moze być roznie , ale myślę że przetrwa parter i ja zdominuje w stojceTeż zastanawiam się nad GDR
Ladd się nie obsra. To jest podobna sytuacja co Askren - Masvidal. Jeśli Aspen da radę sprowadzić do parteru to może to wygrać, a jeśli jej się nie uda to skończy jak Esparza z Jędrzejczyk. Albo i gorzej. Stójka Aspen to jest dowcip.
Juz kurs mniejszy, ale również takiego dubla gram.Pena + Pingyuan @2.59
10 tysi Geramine De Randamie kurs 2,5
ostatnie typy
10 tysi melendez kurs 4,5
10 tysi masvidal kurs 3,0
A co ty sądzisz o gdr?FAMEMMA z banicji prosił mnie, bym przekazał jego uczniom typy.
Ze swojej strony dorzucam drobne na Emmett rd 3 @19, cipobrody decyzją 8.00
A co ty sądzisz o gdr?
Takie bety najlepiej smakująLopez do przodu... Ale wałek jak nic ;)