UFC Fight Night: Cejudo vs. Song (22.02.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1739712491392.png

Cejudo/Song powyzej 2.5
Hernandez
Silva
Fili
Simon/Javid powyzej 2.5

Wyglada ok wg mnie, ciekawe co tym razem sie spierdoli

Nie wiem. Mi to UFC ostatnio zupelnie nie idzie. Fakt ze nie chce mi sie tego analizowac tak jak kiedys, ale mimo wszystko jest slabo. Moze warto bardziej skupic sie na nadchodzacym KSW :)

duzo zaskoczen w tym roku, jebany Piotrowski zepsul caly zarobek w ostatnim tygodniu chyba wiekszosci, w tym i mi.

P.S. tematu nie ma na nowe KSW, zaklada ktos czy mam to zrobic?
Jest temat. Bodajże @kraks zakładał.

Legitna była ta decyzja dla Petroskiego? Wygrał zasłużenie? Oglądałem jednym okiem i przyznam szczerze, że wydawało mi się, że wałek poszedł. Ziomek mi też mówił, że w 3 rundzie na Vieire była 1.08 live natomiast patrzę na MMadecisions i tam wszyscy punktowali 29-28 Petroski.

Jest temat. Bodajże @kraks zakładał.

Legitna była ta decyzja dla Petroskiego? Wygrał zasłużenie? Oglądałem jednym okiem i przyznam szczerze, że wydawało mi się, że wałek poszedł. Ziomek mi też mówił, że w 3 rundzie na Vieire była 1.08 live natomiast patrzę na MMadecisions i tam wszyscy punktowali 29-28 Petroski.
Na moje oko wałek też. 2-1 dla Vieiry punktowalem

Gra ktoś cejudo? Mimo wszystko typ to topka. Nie to że Song nią nie jest, ale zasapasniczo Henryk raczej jest lepszy. Taktyk z niego był dobry pytanie tylko czy postawi kropkę nad i.

Ja na pewno gram Bukauskasa. Imo to będzie szybka weryfikacja Brazylijczyka w UFC

Chujowy kurs na Modestasa Bukkake, pamietam jaki wpierdol dostawal od Prachnio chyba i potem go wyjebali ? Czy jakos tak.

Glowny:

Cejudo / Dong pow 2.5r
Hernandez
Silva / Melsik pow 1.5r
Fili
Simon / Basharaat - dec

I dwa wariaciki za drobne

Back