UFC Fight Night: Cannonier vs. Rodrigues (15.02.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1739101764181.png

U mnie cos takiego:

Rodrigues
Vieira SUB/DEC
Edmen KO/TKO
Hill / Souza - DEC
Cavalcanti DEC

Sam sie zastanawiam jakiego Cattara zobaczymy. Patrzac na same nazwiska z jakimi walczyl, to kurs wydaje sie warty rozwazenia. Zalal niby teraz na fali, ale jakos mnie on nie przekonuje.

ja na bank zagram, może nie grubo, troszkę parter katara jest cienki.
Kattar niezla defensywa przed obaleniami, wlasnie obejrzalem tasme z walki z Aljo. Martwi mnie bardziej ze plecy oddaje pod siatka, a to woda na mlyn dla Zalala. Ja umiarkowany jakis mam entuzjazm po obejrzeniu tej waleczki.

Kursior na Calvina zacny ale przestrzelony biorąc pod uwagę kaliber przeciwników.

Wydaje mi się również że któryś z braci Bonfim przegra.

Glówny:

Robocop/Jared - poniezej 3.5r
Vieira
Edmen ko/tko
Hill/Souza - pow. 2.5r
Avila/Cavalcanti - pow. 2.5r

Plus dwa wariaty poboczne (jeden od wiwisekcji)

Jak się bawić to się bawić, najwyżej bonusem odbiję ten kupon w dalszej części gali.
Dlaczego?
V. Walker przejebał z Brzeskim, wystarczająca rekomendacja.
Bonfim przygotowywał się na zupełnie innego zawodnika, Khaos ma na rozkładzie o wiele lepszych zawodników niż Bonfim.
Smith to jednowymiarowy wrestler z drewnianą stójką.
Przypominam osobom mającym się za mentorów, komentujących z poczuciem wyższości bądź posiadaczom wiedzy tajemnej, kupon ma podpórkę freebeta 30zł jak wtopię.
Bez podpórki bym tego nie grał.
Jak zmoczę kontrą będzie Viera+Robocop+2gi Bonfim+Edmon zwykły lub + KO

1739605855415.png

Edit: zagrałem też Kattara za bonus sniper, Kattar+over 5minut, kurs 5.
Jak wejdzie to wjeżdża bonus sniper :) czyli 5 freebetów po 10zł każdy. Czyli w sumie wygrana z 2zł jakieś 58 zł, nieźle.

Last edited:
Też tak myślę, jakbym miał wybierać to Ismaila bym wskazał że się wypierdoli.
Przymierzalem sie do zagrania tripla Rodrigues + Vieira + Ismael, ale tez tez mnie troche niepokoi w jakiej formie wroci po przerwie Sadykhov...

Dajcie spokoj, te Bonfimy to jeszcze nieprzetestowani dobrze. Tak naprawde w UFC te rekordy to w kratke maja, Sadykhov dobry dog.
Czemu by nie wjechac w Vieire i zagrac ze wygra przed czasem? On ma 100% skonczen przed czasem a Piotrowski wszystkie przegrane.

Jak się bawić to się bawić, najwyżej bonusem odbiję ten kupon w dalszej części gali.
Dlaczego?
Bonfim przygotowywał się na zupełnie innego zawodnika, Khaos ma na rozkładzie o wiele lepszych zawodników niż Bonfim.
Przypominam osobom mającym się za mentorów, komentujących z poczuciem wyższości bądź posiadaczom wiedzy tajemnej, kupon ma podpórkę freebeta 30zł jak wtopię.

View attachment 121302

Jak wejdzie to wjeżdża bonus sniper :) czyli 5 freebetów po 10zł każdy. Czyli w sumie wygrana z 2zł jakieś 58 zł, nieźle.
:jimcarrey:

Dajcie spokoj, te Bonfimy to jeszcze nieprzetestowani dobrze. Tak naprawde w UFC te rekordy to w kratke maja, Sadykhov dobry dog.
Czemu by nie wjechac w Vieire i zagrac ze wygra przed czasem? On ma 100% skonczen przed czasem a Piotrowski wszystkie przegrane.
mi jak nie wejdzie bet to zagram freebeta dubla Viera przed czasem i Edmen KO, może robocopa dorzucę

rzucisz okiem? :żeco:
Po walce Gabriela z Dalbym pewnie bardziej byłbym skłonny ku Williamsowi ale w walce z Loosa widać było, że brazol wprowadził korekty (mniej korzystał z zapasów żeby zaoszczedzić cardio, był bardziej odpowiedzialny) więc przegrana z Dalbym dużo mu dała tak na prawdę. Co do Williamsa to bliska walka z zawodnikiem takim jak Bedoya nie świadczy dobrze o amerykaninie. Dla mnie ta walka to klasyczny no bet.

Dlaczego?

View attachment 121302

szybko poszło no nic trzeba zagrać freebeta
:beczka:

Back