UFC Fight Night: Adesanya vs. Imavov (01.02.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1737918220202.png

Ja już dawno pogralem Adedanye, im bliżej gali tym będą większe spadki. Może i przejebal ostatnio, ale z topem

Imo Adesanya po 1.60+ wygląda dobrze.
Vinicious Oliveira po 2.60+ jako dog również.

Jestem totalnym ogorkiem w typowaniu ale stawiam na: imawow, oliwejra, dżasudawicjusz, zijam, pirat i naimow ✌️

Ja uwazam ze Magomedov wygra ta walke, raz ze kolejna walka w Arabii Saudyjskiej dwa ze jego ciosy beda celniejsze i beda wazyly wiecej niz ciosy Page ktory nie ma nokautujacych ciosow, dopoki Shara nie dostanie jakiegos dobrego zapasnika z dobra kontrola dopóty takie walki stojkowe bedzie raczej wygrywal, nawet taki Adensanya wcale w walce z nim nie bylby mocnym faworytem

Prędzej wygra Magomedow z Page'em niż "no cardio" Imavov z szybkim Adesanyą. Jedyne co mnie martwi w moich typach to lokalizacja. Islamski raj.
W usa bez mrugnięcia okiem postawiłbym więcej na Adesanyę i troszkę więcej na Page. Tutaj stawka nie za wysoka, pewnie skontruję za drobne odwrotność plus dorzucę jaskiniowca z ciężkiej i naimova, taka podpórka w razie w. Singiel na 3r walkę bigi boy dec ma dużą szansę wejść. Okopie ruska z dystansu do drugiej, ważne by w 1r nie zebrał w czajnik. To będzie z górki.

Też miałem tak grać, ale Adesanya niby zmotywowany jak nigdy...
Ale po tym co pokazał w parterze z Allenem nie wykluczam zapasow.
Można przypuszczać z dużą dozą pewności że Imavov będzie szedł w zapasy po tym jak ostatnio Du Plessis poddał Israela z tym, że Adesanya dużo teraz pracował nad bjj i tdd (które i tak miał juz bardzo dobre). Intrygująca walka i nie łatwa do typowania według mnie.

Jarzinho w czajnik wylapie imo, tam zasieg jest chyba o 10cm wiekszy i ciosow na minute prawie dwa razy tyle u Pavlo.

Na ile pewni jestescie tego Naimova? Offi czy jak on tam mial narazie jedna walke w UFC. To prawie jak debiutant a jedna z zlotych zasad mowi zeby nie grac debiutantow ;)

Wg mnie Israel ogarnie, ale bezpieczniej zagrac pow. 2.5 rundy

MVP przechodzi wage wyzej, rusek wydaje sie miec dosyc twardy leb, wydaje mi sie bezpieczne pow. 2.5 rundy. MVP musialby zdominowac Share lub znokautowac imo zeby to wygrac. Oba scenariusze wydaja sie malo prawdopodobne aczkolwiek wiadomo - to mma

Jarzinho w czajnik wylapie imo, tam zasieg jest chyba o 10cm wiekszy i ciosow na minute prawie dwa razy tyle u Pavlo.
Dlatego gram wariant ryzykowniejszy czyli decyzję. Kurs 8, za drobne.
Pavlovic jak w 1 nie trafi to może to przejebać, bigi boy defensywnie daje sobie nieźle radę. Do tego 2 porażki z rzędu, nie wiadomo jak tam z psychiką.
:roberteyeblinking:
Pavlovica za 1.29 nie zagram z w/w przyczyn. Może 1r KO jako kontra...

Na ile pewni jestescie tego Naimova? Offi czy jak on tam mial narazie jedna walke w UFC. To prawie jak debiutant a jedna z zlotych zasad mowi zeby nie grac debiutantow ;)

Wg mnie Israel ogarnie, ale bezpieczniej zagrac pow. 2.5 rundy
Ajajaj kurs 1.20 ja takich nie gram.
Za duże ryzyko, cycu KO może wejść. Kwestia na ile zaryzykuje ten islamov.
To już chyba pójdę w cycu KO też obniżając stawkę. kurs 4.5 ale to jeszcze na spokojnie.

MVP przechodzi wage wyzej, rusek wydaje sie miec dosyc twardy leb, wydaje mi sie bezpieczne pow. 2.5 rundy. MVP musialby zdominowac Share lub znokautowac imo zeby to wygrac. Oba scenariusze wydaja sie malo prawdopodobne aczkolwiek wiadomo - to mma
Tego nie wyłapałem. Trzeba będzie zmienić stawkę na mniejszą i chyba zaryzykować KO singla na Page, za drobniaki kurs 8.

Last edited:
Ja cisne z takim kuponem glownym:

(50 PLN / 270 PLN)
Adesanya
Said / Lok Dog - przed czasem
Naimov
McKinney / Damir - ponizej 1.5 rundy

Do tego dwa wspomagacze w roznych kombinacjach.

1. (10PLN / 2k PLN)
Adesanya
MVP
Pavlo - ko/tko
Said / Lok Dog - przed czasem
Davis
Gaziev
Naimov
Jasmine / MBS - przed czasem
Grad/ Alexander - przed czasem
McKinney / Damir - ponizej 1.5r

2. Taki sam minus baby i Grad z Alexandrem (16PLN / 667 PLN)

Ok, JJ i Mayra sa przyjaciolkami i trenuja razem wiec opcja ze walka skonczy sie przed czasem - do wyjebania

Cholera nic nie czuje na tej gali.
Obawiam sie o adesanye, czy już wiek go nie dopada.
Pavlovich wraca po porażkach.
Venom - rudy, kibicuje mudżyonowi chociaz wydaje mi się, że nie da rady. Cieżko...

Back