Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight

Do gali jeszcze sporo czasu, ale pojawiło się kilka kursów, więc zakładam temat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Słabe kursy, zarówno na Helda jak i na Grasso.Grasso+Held wydaje się dobrym dublem
Rashid go wypyka w stójce :(@Szady grasz Dariusza?
No właśnie nie wiem czy czekać na unibet czy od razu zagrać tam.:O
Grasz na 5dimes?
No właśnie nie wiem czy czekać na unibet czy od razu zagrać tam.
Wchodze grubo w Fergusona z 1-2 k pojdzie
Wheres your son at!!? Ogladales ten klasyk z tufa jak Fergusonowi odjebalo? Moim zdaniem to on jest nie do znokautowania co RDA moze zrobic innego poddac go? WatpieNie ukrywam, że El Cucuy to jeden z moich ulubionych prospectów, ale mam bardzo mieszane uczucia w tej walce
Jak przypomnę sobie go z Barbozą = pokazał że nie cofnie się a gdy Barboza przeważał , odwołał się do parteru i poddał
Natomiast ostatnia walka z Vannatą to porażka mimo wszystko, cud że nie został dokończony, + za wykaraskanie się z tego.
Z całego serca kibicuję mu, lecz myślę że skończy jak Cerrone i troszkę buźka się zamknie :((
Tony nie byl znokautowany nigdy w swojej karierze szczeke ma twarda wchuj nawet jak dostaje ciosy to idzie jak terminator Barboza to byl w szoku jakie tempo mu narzucil, a Rda moim skromnym zdaniem jest sporo overrated, bedzie piekna walka z niecierpliwoscia czekam tez na Bispinga w ten weekend.
Vannata to dobry kot bardzo solidna stojka i taki dziwny jakby karate stance. Tak jak wszyscy nie wytrzymal presji Fergusona. Mysle poprostu ze Tony jest nie do zajebania koles ma cos w sobie takiego, zacietosc jakby walczyl o swoje zycie. Nie mowie ze Rda przereklamowany bo to czolowka swiatowa ale ma momenty ze nie walczy tak dobrze jak zwykle. Wlasnie ta walka z Eddim mnie zastanawiala bo na wazeniu wygladal jakby byl chory. Ciekawe jak bedzie teraz ale czuje ze Tony go ogarnie wlasnie pressingiem, nie mozna mu dawac miejsca bo to on bedzie nacieral jak z Pettisem. Masz racje z tym padaniem jak muchy ale to Rda zostal znoakutowany a Ferguson tez przyjebac potrafi. Male szanse ze ta walka pojdzie na decyzje o ile Rda nie przelezy na nim choc Tony jest zajebiscie ofensywny z plecow i wbrew pozorom ma tez solidne zapasy. Rda przez decyzje ? mozliwe ale raczej male szanse - wedlug mne.Vannata go prawie znokautował.
I to bez obozu. Przygotowany by pewnie skończył Fergusona.
Dlaczego RDA przereklamowany?
Zobacz co robił z ludźmi po przegranej z Khabibem. Benson miał być też nieznokautowany, a RDA to zrobił.
Wiele zawodników ostatnio pada jak muchy, a wcześniej nie byli kończeni - Lombard, Diego, Robbie (12 lat temu), Almeida - to tak na szybko.
Lubię Tony'ego, ale stawiam na RDA.
Hendo może trafić w każdej chwili i zakończyć walkę. Bisping może go pomęczyć 2 rundy i gdy Hendo osłabienie to wtedy przejść do ataku.Vannata to dobry kot bardzo solidna stojka i taki dziwny jakby karate stance. Tak jak wszyscy nie wytrzymal presji Fergusona. Mysle poprostu ze Tony jest nie do zajebania koles ma cos w sobie takiego, zacietosc jakby walczyl o swoje zycie. Nie mowie ze Rda przereklamowany bo to czolowka swiatowa ale ma momenty ze nie walczy tak dobrze jak zwykle. Wlasnie ta walka z Eddim mnie zastanawiala bo na wazeniu wygladal jakby byl chory. Ciekawe jak bedzie teraz ale czuje ze Tony go ogarnie wlasnie pressingiem, nie mozna mu dawac miejsca bo to on bedzie nacieral jak z Pettisem. Masz racje z tym padaniem jak muchy ale to Rda zostal znoakutowany a Ferguson tez przyjebac potrafi. Male szanse ze ta walka pojdzie na decyzje o ile Rda nie przelezy na nim choc Tony jest zajebiscie ofensywny z plecow i wbrew pozorom ma tez solidne zapasy. Rda przez decyzje ? mozliwe ale raczej male szanse - wedlug mne.
Lombard bez koksu ile bylo takich przypadkow ze nagle zostali nokautowani Ci wszyscy cheaterzy, Almeide znokautowal prawie Pickett ja pierdole taki piekny zakladzik by mi wszedl wtedy. To jest mma wszystko sie moze zdarzyc, a co myslisz o Bisping - Hendo?
Mam podobne odczucia odnosnie tej walki, pomysl co sie bedzie dzialo jak go znokautuje znowu tym razem w menchesterze, cala hala milknie dziadek mistrzem Ufc i idzie na emeryture. Ale tak realnie patrzac to Bisping go ogarnie moze nawet jakies Tko, Hendo wygazuje po 2 rundzie a Bisping wiadomo jedne z lepszych cardio w ufc. Kiedys nie lubilem Bispinga ale z czasem sie do niego przekonalem sluchajac wywiadow to bardzo wporzadku typek, podobniee jak z Conorem gdy poznasz go lepiej to tez szacunek mu sie nalezy.Hendo może trafić w każdej chwili i zakończyć walkę. Bisping może go pomęczyć 2 rundy i gdy Hendo osłabienie to wtedy przejść do ataku.
Zagrałem bardziej rekreacyjnie Hendo KO bo i dobry kurs i z fanowskiego punktu widzenia chciałbym żeby powtórzył swój wyczyn z ufc 100.
Ale nie jest to dla mnie jakaś okazja jak chociażby Michael Johnson na ufc 205, więc Hendo zagrałem bez większych emocji po prostu.
Walka będzie miała 5 rund.RDA odprawił piekielnie Cerrone- byłem zaskoczony aż taką łatwością, Alvarez identycznie rozprawił RDA
Wiele może się zdarzyć, mimo wszystko RDA
Wydaję mi się że wróci mocny z głodem walki i jak zawsze z pokorą, walka Fergusona z Barbozą a z Vannatą to zupełne bitki z parciem Fergusona na przód, o ile prawie nie przepłacił tego ostatnio
Na dziś uważam, że 29-28 Brazylijczyk
Czemu piszesz po angielsku?Chyba zapomnieliscie jak Tony oprawil Thompsona w stojce. Rda ma suspect chin Jeremy Stephens go znokautowal a Tony nokautowal na lewo i prawo typow w tufie i po nim jego boxing jest bardzo underrated. Jesli chodzi o Rda to wcale nie ma az tak bardzo mocno nokautujacego ciosu a Tony ma bardzo twarda szczeke. Co najwyzej moze wygrac przez decyzje zobaczymy jak to bedzie w championship round gdzie ferguson nigdy nie byl. Mam tylko nadzeje ze nie bedzie napierdalal tych fikolkow w tej walce i lecial po noge Rda.
Siedze na amerykanskich forach przewaznie i na yt pisze tak. Z przyzwyczajenia.Czemu piszesz po angielsku?
Chyba zapomnieliscie jak Tony oprawil Thompsona w stojce. Rda ma suspect chin Jeremy Stephens go znokautowal a Tony nokautowal na lewo i prawo typow w tufie i po nim jego boxing jest bardzo underrated. Jesli chodzi o Rda to wcale nie ma az tak bardzo mocno nokautujacego ciosu a Tony ma bardzo twarda szczeke. Co najwyzej moze wygrac przez decyzje zobaczymy jak to bedzie w championship round gdzie ferguson nigdy nie byl. Mam tylko nadzeje ze nie bedzie napierdalal tych fikolkow w tej walce i lecial po noge Rda.