Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też się zastanawiam dlaczego Kim jest faworytem w tej walce.
Też się zastanawiam dlaczego Kim jest faworytem w tej walce.
Kim już od dłuższego czasu wspominał, że chciałby zawalczyć na gali Ufc w Korei więc zmotywowany będzie mocno
Kurs na Alberto Minę mnie kusi. Zawalczył trochę jak szaleniec w ostatniej walce i go polubiłem. ;)
@Cloud czy z tej gali będzie typer od betsafe?
Kurde, nie rzuciło mi się to wcześniej w oczy. Gość może to ogarnąć.Na uni przez tydzień wisiało 3.75-3.50 :}
Nie, bo jestem fanem Bensona. Nie mógłbym kibicować jego rywalowi. Ale przyznam, że kurs na Jorge'a zawyżony.Masvidala grasz?
Masvidala grasz?
Nie jestem Szadym ale wtrącę swoje trzy grosze. Moim zdaniem Jorge ma lepsze zapasy defensywne niż Benson ofensywne więc lwia część walki będzie się toczyć w stójce, a kto ma lepszą stójkę - kwestia dyskusyjna. Trzeba jednak pamiętać, że jeden jest ulubieńcem sędziów a drugiemu czasami się nie chce. Podsumuję tak: Benson jest słusznym faworytem ale lekko. Jorge siedzi mu za plecami i dyszy do ucha.
BTW. Uważam, że bardzo dobrym betem jest walka dotrwa do decyzji. Płacą za to @1.57 ale szanse są spore. Daję tak z 80 % Pozostałe 20% szans na skończenie daję Masvidalowi. Moim zdaniem jeśli ktoś skończy, to właśnie on. Dla grających Bensona proponuję Henderson przez decyzję po @2.1, choć mnie osobiście kusi Masvidal przez decyzję po @6.00
No ja się zgadzam i już dawno postawiłem Masvidala :) Co do overa - betsafe płaci 1.40 za over 2.5, to też ciekawa opcja.
De La Torre i Mina będą grani na singlach może jeszcze Kuntz bo od dawna mam przeczucie że to wygra trenuje w ATT a ten Hyung Bang to nic szczególnego
Hector Urbina to również ATT, więc Fabiński sprawdził ich zawodnika...