Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weber trenuje z UsmanemFabiński - @2.50
Bartek, wiem że to czytasz.
Pamietaj: obalenia i kontrola z góry. A, jeszcze nie daj się ustrzelić i nie zostawiaj szyi
ja sie nie zdziwie jak Anderson go prostymi wypunktuje, Glover jest bardzo wolny, a z wiekiem bedzie jeszcze coraz gorzejAnderson miał ogromne problemy w trzeciej rundzie z Cuminsem A texiera ma ciężkie łapy bardzo możliwe że go skazuje.
Jedyna szansa Andersona to wymeczona decyzja.
Struve to dobre zestawienie dla TyburyFabiański, Struve (!), Anderson
Dla mnie jest value po takim kursieStruve to dobre zestawienie dla Tybury
Dla mnie jest value po takim kursie
i nie obchodzi cię, że polak? ;)
to, że na Polakach się traci hajs, a na Ruskich zarabiaA co to ma do rzeczy w bukmacherce?
to, że na Polakach się traci hajs, a na Ruskich zarabia
taka niepisana zasada
no tak jest mordzia, Ruski wygrywaja jakies 90% swoich walk, a Polacy przegrywaja z 80% (nie liczac kobiet, bo one sa zajebiste!)
no tak jest mordzia, Ruski wygrywaja jakies 90% swoich walk, a Polacy przegrywaja z 80% (nie liczac kobiet, bo one sa zajebiste!)
Skoro polacy przegrywają 80% swoich walk, to tymbardziej powinieneś widzieć value w kursie na Stefana.no tak jest mordzia, Ruski wygrywaja jakies 90% swoich walk, a Polacy przegrywaja z 80% (nie liczac kobiet, bo one sa zajebiste!)
taka niepisana zasada
Anderson miał ogromne problemy w trzeciej rundzie z Cuminsem A texiera ma ciężkie łapy bardzo możliwe że go skazuje.
Jedyna szansa Andersona to wymeczona decyzja.
W sensie, że mam mieć jakiś sentyment? :)i nie obchodzi cię, że polak? ;)
A co to ma do rzeczy w bukmacherce?
taka niepisana zasada
Myślę że Zawada to bet galiZawada raczej wiekszych szans nie ma, ale Roberts podejrzana szczeka wiec 4,12 godne uwagi. Tak samo mysle, ze Azaitar przed czasem za 3,4 jest prawdopodobne.
Myślę że Zawada to bet gali
A co ze Stasiakiem? Ten jego rywal to wielka niewiadoma, chłop nawet nie ma wpisanego wieku i zdjęcia na sherdogu, w UFC nie walczył, jego rywale się wydają przeciętni. Dla Damiana to walka o być lub nie być w UFC, ma już doświadczenie walk na takim poziomie. Faktycznie ostatnio kondycyjnie nie imponował, ale raczej psychicznie się nie spali i pokazał już serducho.
Fabian myslisz? Fabian to taki Usman tylko slabszyBET gali to Fabiński za 2,5zł.
Mozna wchodzić, rywal przeciętny. Liczę tutaj na jakieś poddanie ze strony DamianaA co ze Stasiakiem? Ten jego rywal to wielka niewiadoma, chłop nawet nie ma wpisanego wieku i zdjęcia na sherdogu, w UFC nie walczył, jego rywale się wydają przeciętni. Dla Damiana to walka o być lub nie być w UFC, ma już doświadczenie walk na takim poziomie. Faktycznie ostatnio kondycyjnie nie imponował, ale raczej psychicznie się nie spali i pokazał już serducho.
chcę wierzyć... wierzę!Fabian myslisz? Fabian to taki Usman tylko slabszy
z drugiej strony Weber z Polakami juz dwa razy przegral, to co do trzech razy sztuka?