Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tego Santosa po 1,3 bym nie gralMeans 1.53
Rozważam Santosa i Patricka.
tego Santosa po 1,3 bym nie gral
Lysy wysoki jest i twardy, a to juz moze byc za duzo na SantosaGdyby było 1.40, to bym już postawił. Jak pisałem było 1.38, ale widzę, że spada, to podziękuję.
imo jak przegral dwie rundy z Heldem to i Patrick moze go zameczycCo sądzicie o ostatnim skalpie Helda? Za 2.8
no twardy Bosniak i ma jebniecie niezle, ale ja gram tylko pewniaki 100%Nom... ale twardy jest.
póki co stara gwardia z sentymentu i liga młodzików z emiratów ;)
View attachment 9773
no twardy Bosniak i ma jebniecie niezle, ale ja gram tylko pewniaki 100%
Skalp to chyba jakby wygrał Held.Co sądzicie o ostatnim skalpie Helda? Za 2.8
Żeś podbiłNom... ale twardy jest.
póki co stara gwardia z sentymentu i liga młodzików z emiratów ;)
View attachment 9773
Skalp to chyba jakby wygrał Held.
Żeś podbił
xD
Polyana viana
Chujowa gala do obstawiania
Chujowa gala do obstawiania. Widzę tylko parę ciekawych ,,pewniakow"
Joe sotto
Thiago santos
Polyana viana
Przecież jak mmafan wydaje się, że ktoś wygra, to odrazu go nazywa pewniakiem. Np taki Khalil.Szachujesz tymi "pewniakami" na lewo i prawo, potem wejdzie jakiś janusz, dioda mu sie zapali i dom postawi. Fajnie jak wygra, jednak gorzej gdy przegra. Dla przykładu taki Soto. Może i ogarnie, ale w życiu nie nazwałbym go pewniakiem.
Poza tym, dając im status "pewniaczków" powinieneś mieć jakąś wizję ich wygranych, więc na przyszłość nie zapomnić poprzeć status argumentami
Wracając do gali, to pewnie postawię jakiś kupon z overami i tyle.
EDIT. Jeśli mój buk dobije Cachoeirę do @7.00 to stawiam kupon :)
No tak, przecież czarnuch jest czysty jak łza, a słowa steryd to nawet nigdy nie słyszał.o widzę że piszecie o Lordzie, pewnie zakończy się NC(usada) więc Khalil wcale nie przegrał tej walki