Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hunt 2.02
Cutelaba 1.50
Jeśli dostanę 1.50, zagram też Aldrich. Chciałem grać Pearsona, ale... jest 10 cm niższy i ma 17 cm niższy zasięg o.0
To może być dobry strzał, zwróć uwagę że kurs na Pearsona spadł z 2.50 ? Dużo ludzi go obstawiafuck...
![]()
To może być dobry strzał, zwróć uwagę że kurs na Pearsona spadł z 2.50 ? Dużo ludzi go obstawia
Moze 2 lata temu bym stawial na Rossa ale nie terazfuck...
![]()
fuck...
![]()
Ja myślę, że Mareczek go uwali w pierwszej. Lewis jedzie na takim farcie, że po każdej jego walce przecieram oczy ze zdumienia.Przeglądam różne "predikszyns" w internecie, przeglądam, przeglądam... I aż nie mogę uwierzyć, że tylu ludzi (w tym "specjalistów") skreśla Hunta w starciu z Lewisem. Przecież - o ile tylko nie zacznie płakać, że gość zażywał sterydy - może go elegancko dojebać przed końcem 3 rundy![]()
Tego bym Tobie, sobie, i - przede wszystkim - samemu Mareczkowi życzył!Ja myślę, że Mareczek go uwali w pierwszej. Lewis jedzie na takim farcie, że po każdej jego walce przecieram oczy ze zdumienia.
Mitrione i Shawn go ubili jak świniaka. Hunt zrobi to samo.
Tego bym Tobie, sobie, i - przede wszystkim - samemu Mareczkowi życzył!
Jedyne, czego się obawiam w tej walce.b) trafi piekielnym lujem ogłuszaczem (pierdolnąć akurat Derrick potrafi)