Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight
Na horyzoncie pojawiła się kolejna gala UFC więc zapraszam do dyskusji.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kto to jest abdul razak alhassan i dlaczego jest faworytem w starciu z akhmedovemTo ja podrzuce takie cos, zeby byl podglad co w trawie piszczy:
View attachment 6877
Grabowski - nigdy nie bedzie grany, walki Gusa, Musoke i Sobotty podejrzane, reszta faworytow powinna ogarnac
Taki czarny zabijaka, wszystkie walki kończy przez nokaut w kilkadziesiąt sekund, już po debiucie w UFC:kto to jest abdul razak alhassan i dlaczego jest faworytem w starciu z akhmedovem
A co sadzisz o over2.5r w walce Helda? Dobry kurs kolo 2 złTak jak pisałem wcześniej:
Held+Cirkunov+Till @2.03
tylko szkoda, ze tak kursy na nich pospadały :(
A co sadzisz o over2.5r w walce Helda? Dobry kurs kolo 2 zł
To tłumaczy wysoki kurs, a Twoje zdanie na over2.5r bojan - musoke?Moim zdaniem będzie klepane. Rywal do zrobienia, Marcin jest mocno zmotywowany na skończenie, a chyba raczej nokautu szukać nie będzie, więc będzie klepane, tylko ciekawe w której.
To tłumaczy wysoki kurs, a Twoje zdanie na over2.5r bojan - musoke?
Hadzovic ma narzędzia, żeby zamordować Helda w stójce. Ktoś się orientuje, jak wygląda jego tdd?
Chyba właśnie under 2.5 zagram.
Held punktował w stójce Sancheza, nie widzę go by uginał się przed nim w stójce. Jeśli się ugnie to po TD.
Też idę w HadzovicaUFC:
Hermansson 1.94
Camozzi/Smith over 2.5 1.57
Hadzovic 3.83
KSW:
Gamrot 1.73
Borys 3.05
Różalski + Wrzosek 11.09
Gallegos 4.42
Dal całkiem dobra walkę z taisumovemTeż idę w Hadzovica
Sry, ale dać dobrą walkę to decyzją albo minimum paść w 3 rundzieDal całkiem dobra walkę z taisumovem
Ale były fajerwerkiSry, ale dać dobrą walkę to decyzją albo minimum paść w 3 rundzie
a tu już fajerwerki pękły około 4 minuty 1 rundy
W Twoim przypadku to akurat dobry znak.Kurwa. .. śniło mi się ze Held przegrał decyzją sędziów