Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lębork. Stąd najlepiej byłoby, zebym dostał się do Gdyni/Gdańska i stamtąd ruszał dalej. Samemu mi się nie chce tak kombinować z wyjazdem, do Krakowa jechałem sam, ale tu było nieco inaczej. Ogólnie to się waham czy jechać, czy nie jechać, na razie patrzę na wsyzstkie opcje.Ja jestem pewny, planowałem wyjazd już wcześniej.
Midern skąd jesteś?
Jadę na 95%. Będę celował w najtańsze miejsca na hali i od biedy mam ten plus, że mogę do Berlina dojechać w sobotę i wrócić po gali ( o ile bilety na Posliego Busa będą jeszcze:)Ktoś już jest pewny, że jedzie na 100%?
Ja chyba rozbiję skarbonkę, Asia w ME jest mocnym argumentem.
Mówiłem :DJa z kolega jesteśmy pewni na 100% wyjazd ze Śląska polskim busem z Katowic do Berlina wychodzi 90zl od osoby. Gdzieś wyczytałem, że bilety od 50 euro, więc wcale jakos drogo nie wyjdzie. Fajnie by było zobaczyć jeszcze jakiś Polaków w akcji, najlepiej JJ :) Berlin tylko 100km od granicy, wiec licze na wielu rodaków na hali.
ja jestem chętny także jak coś to mnie możesz liczyć@Orest ja się poważnie zastanawiam. Jechałabym samochodem, o ile zebralo by się nas w sumie 4 osoby. Na pewno będę wiedział dopiero końcem przyszłego tygodnia.
Zmienilo sie zdanie, co :) ? Mam nadzieje, ze do zobaczenia.Jakby ktoś z Krakowa jechał to niech da znać bo jestem chętny ale samemu to trochę lipa.
No Asia to jest nie byle jaki motywator. Oby się udało, mam nadzieje że ekipa do oglądania będzie równie dobra jak ostatnio :)Zmienilo sie zdanie, co :) ? Mam nadzieje, ze do zobaczenia.
@SCStunner chyba może Ci pomócPanowie, czy któryś z Was jest może członkiem UFC Fight Club i byłby tak miły i ułatwiłby mi zakup dwóch biletów na UFC w Berlinie w przedsprzedaży? Obawiam się, że w momencie otwarcia normalnej sprzedaży te tańsze bilety (powiedzmy do 100 euro) będą już wykupione i do dupy pojadę a nie na walkę Aśki :)
Panowie, czy któryś z Was jest może członkiem UFC Fight Club i byłby tak miły i ułatwiłby mi zakup dwóch biletów na UFC w Berlinie w przedsprzedaży? Obawiam się, że w momencie otwarcia normalnej sprzedaży te tańsze bilety (powiedzmy do 100 euro) będą już wykupione i do dupy pojadę a nie na walkę Aśki :)
@Orest ja się poważnie zastanawiam. Jechałabym samochodem, o ile zebralo by się nas w sumie 4 osoby. Na pewno będę wiedział dopiero końcem przyszłego tygodnia.