UFC 332: Silva vs. Wang (03.10.2026)

kraks

Maximum FC
Super Heavyweight
1790506446344.png

1790506467059.png

Gdyby Williams poważnej brał karierę w UFC to jak najbardziej. Aktualnie pozostaje pytanie w jakiej formie wyjdzie. Jednakże 3.53 wygląda xiekawie. Roberto wkarierze udowodnił że można go podłączyć
No gdyby khaos nie przegrał z takim gustafssonem to bym był bardziej pewny takiego typu

Gdzie się podziała szczęka Roberto?

Zastanawiam się o co chodzi z Soldiciem. W ciągu kilkunastu miesięcy linia włosów cofła mu się niesamowicie, do tego właśnie ta wysuszona szczęka (to może być akurat pokłosie zejścia z wagi). Czyżby były to skutki uboczne odstawienia sterydów lub zażywania środków które owe sterydy usuwają z organizmu?

Co do Silvy to wydaje mi się, że nie będzie miała łatwo z Cong. Chinka jest mega udekorowaną kickboxerką (zwycięstwo z Shevchenko w kicku), zadaje mnóstwo ciosów i jest trudna do złamania. Silva nie ma chyba na tyle dobrych zapasów i grapplingu żeby urywać minuty w parterze.

Z pewniejszych to chyba Hernandes. Rada 2 lata przerwy po przegraniu przez ko. Do tego rdza i wiek. Nie zdziwi mnie przegrana przed czasem.

Walker jeśli nie odwali czegoś to też powinien łatwo ugrać, ale to waga ciężka więc...

Figueredo naprawdę kurs 5.25... ja tam spróbuję. Barcelosa pokazał jak go ugrać a Figi nie jest jeszcze taki stary i rozbity jak Raoni. Próbuje napewno bo to może być fajny upset.

Ribovic raczej ugra bo Green nie będzie schodzić do parteru

Back