Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cena najtańszych biletów była 100zl większa niż na jakiś zwykły sektor na fame MMABogol!
Jakbym zdążył taki kupić to by tyle kosztował. Wyszło mi coś około 800 za bilet.A tam najtańsze nie latają koło 500 stów na polskie?
mi chodziło o cene na wejście do UFC nie na przelotJakbym zdążył taki kupić to by tyle kosztował. Wyszło mi coś około 800 za bilet.
nie no napisal, ze bilet na ufc 800 zlmi chodziło o cene na wejście do UFC nie na przelot
Ale dałeś 900 złotych?
Sory pojebało mi sie Usyk-Joshua 2 z cenami
chodziło mi o najtańsze ogólnie a nie za ile kupiłnie no napisal, ze bilet na ufc 800 zl
Najtańsze kosztowały 500zl. Ja kupiłem takie za 800 bo te tańsze były już niedostępne, a sprawdzałem kilka trybun.chodziło mi o najtańsze ogólnie a nie za ile kupił
wyszło ze 100 złotych
Chyba że mi sie coś pojebało
a ile na samolot?Najtańsze kosztowały 500zl. Ja kupiłem takie za 800 bo te tańsze były już niedostępne, a sprawdzałem kilka trybun.
Zależy skąd wylot, na ile dni itd. Ale jak patrzeć pt-pon to około 1k za osobę.a ile na samolot?
Czyli ceny podobnie jak na Usyk-Joshua 2
technicznie to on miszczem nie jestSkoro Oliviera nie jest mistrzem to jak wygra powinno być "and new" ale ostatnio on był mistrzem, to tez będzie "and new"?
Co trzeba ogarnąc? jaki temat? co za temat?Co do covida podobno trzeba zrobic test pcr przed. Ogarniacie te tematy ?
Z tego co ja czytałem to trzeba zrobić test pcr ale na miejscu w ZEACo do covida podobno trzeba zrobic test pcr przed. Ogarniacie te tematy ?
Jak sie zaszczepisz to mozesz pcr zrobuc 2 tygodnie wczesniej jak cos, widzimy sie na miejscuZ tego co ja czytałem to trzeba zrobić test pcr ale na miejscu w ZEA
Muszę się z tym upewnić bo abu dhabi to inny emirat niż dubaj więc zasady są inne.Jak sie zaszczepisz to mozesz pcr zrobuc 2 tygodnie wczesniej jak cos, widzimy sie na miejscu
Kebab jest turecki pół inteligencieWszystkiego dobrego i zajebistej Gali! Zazdroszcza! Co jak co ale dobrego kepsa tam napewno opierdolicie :D
Kebaba, keboba, koftę, szawramę, donnera, szaszłyka, kobedę czy cokolwiek innego podanego na chlebie z surówką.Kebab jest turecki pół inteligencie
Ja też zazdroszczę, bogole jebane.
Bezpiecznej podróży.
Dzień przed oczywiscie :p nie ten piątekPiątek z Katowic wylot, test pcr raczej obojetnie gdzie, byle żeby w appke wbili z qr kodem i tłumaczeniem na angielski. Jak będziesz zaszczepiony można zrobić nawet 2 tyg przed galą wiec w razie W można powtórzyć.
noo, właśnie czytałem o tym + pisałem do etihad i ticketmaster czy jak to się tam nazywało od biletówPiątek z Katowic wylot, test pcr raczej obojetnie gdzie, byle żeby w appke wbili z qr kodem i tłumaczeniem na angielski. Jak będziesz zaszczepiony można zrobić nawet 2 tyg przed galą wiec w razie W można powtórzyć.
Robiłeś już pcr ?noo, właśnie czytałem o tym + pisałem do etihad i ticketmaster czy jak to się tam nazywało od biletów
lipa, bo dubaj jako emirat ma mniej rygorystyczne wymagania
do zoba, ja na 104 siedzieć będę
w następnym tygodniu robię bo wydłużyli ważność z 14 do 30 dniRobiłeś już pcr ?