Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Diaz rozbije PettisaDC + Pettis
A co panicz to jakaś wyrocznia I alfa I omega najlepiej samenu typować ...co do typów zmień na Romero I Pettisa@panicz co sądzisz o tych typach ?
Ian Heinisch
Cory Sandhagen
Nate Diaz
Paulo Costa
Hannah Cliffers
Cormier
Drakkar Klose
Bardzo bym prosił o Twoją opinię
pozdrawiam.
@panicz co sądzisz o tych typach ?
Ian Heinisch
Cory Sandhagen
Nate Diaz
Paulo Costa
Hannah Cliffers
Cormier
Drakkar Klose
pozdrawiam.
Pettis przegra.A co panicz to jakaś wyrocznia I alfa I omega najlepiej samenu typować ...co do typów zmień na Romero I Pettisa
Dziekuje za odpowiedz, zycze powodzenia :)hi,
Heinisch - no bet lub w druga strone
Sandhagen - prywatnie nie podoba mi się to zestawienie bo lubię Assuncao. Skromny,solidna marka, nie schodzi poniżej pewnego poziomu.
Ale Sandhagen to nowoczesny gladiator 21 wieku.Kreatywny,rozwijający się. Assuncao - 37 lat.Należy wziąść pod uwagę iż w tej wadze szybkość pierwsza idzie pod topór..
Zatem bukmachersko Sandhagen.Jestem bardzo na tak.
Diaz - po tym kursie warty mszy
Costa - No bet lub w drugą strone (osobiście gram Romero)
Romero to potwór. Tu logika wieku wzieła sobie urlop. Myśle że gdyby Whittaker zechciał się zwierzyć to powiedziałby że ma traume do tej pory po ostatniej batalii..
Cliffers - nie znam, nie mam zdania
Cormier - tak
Klose - tak
Ps. Wczoraj dostałem bonus z Unibetu na podbicie kursu o 100% do kwoty 280 pln, zatem warto było zmajstrować z tego taśme..
Dodałem wczoraj praktycznie "za pięć dwunasta" LUQUE i Szewczenko na podbicie kursu..
Samej gali jako takiej wczoraj jak wspominałem nie grałem.
To tylko maja opinia.
Uwaga do chcących kopiować: nie głoszę "prawd objawionych". Moge się mylić.
pozdrawiam
Ciekawe jaki kurs będzie ze walka skończy się decyzja? Bo nic innego chyba w tej walce nie zagramDiaz vs. Pettis - Jak dla mnie Pettis, nie wiadomo jak taka przerwa wpłynie już na 34 letniego Diaza, który ostatnia walkę stoczył w sierpniu 2016.
@panicz co sądzisz o tych typach ?
Ian Heinisch
Cory Sandhagen
Nate Diaz
Paulo Costa
Hannah Cliffers
Cormier
Drakkar Klose
pozdrawiam.
Pettis przegra.
Dziekuje za odpowiedz, zycze powodzenia :)
Masz jeszcze jakis kupon co bedziesz puszczac ? hehe
Widzę też że jest grono ludzi typujących CostePanowie drodzy do kurwy nędzy Romero go zmieli , zje a potem wyrzyga , tak to widzę
Ostatnia jego wygrana z Hallem nic dla mnie nie znaczy... JOTKO z nim wygrywał do czasu KO , a Romero ? Dla mnie to mistrz , bo w tej ostatniej walce z Whitakerem pokazał poziom mistrza , nie ma co ukrywać . Romero przed czasem , ewentualnie decyzja
Trzecia walka z Conorem i kolejna wyplata zycia, Diaz wlasnie z tego powodu wyjdzie w mega formie.@99picks może jakoś uzasadnij tą przegraną Pettisa ?Dla mnie w 77 naprawdę wygląda dobrze i jest w tzw gazie , a Diaz ? Ćpał czy ćwiczył ? będzie miał rdze czy nie ? chuj wie , ten typ jest niepewny , myślę że Pettis nie da rady go skończyć przed czasem , dlatego typuje Pettis przez decyzje.
Widzę też że jest grono ludzi typujących CostePanowie drodzy do kurwy nędzy Romero go zmieli , zje a potem wyrzyga , tak to widzę
Ostatnia jego wygrana z Hallem nic dla mnie nie znaczy... JOTKO z nim wygrywał do czasu KO , a Romero ? Dla mnie to mistrz , bo w tej ostatniej walce z Whitakerem pokazał poziom mistrza , nie ma co ukrywać . Romero przed czasem , ewentualnie decyzja
Klose - Giagos - decyzja jak nic , dla kogo ? Klose
Bermudez - Keney - najprawdopodobniej Bermudez poddanie
No i to mi się podoba , ciekawy scenariuszTrzecia walka z Conorem i kolejna wyplata zycia, Diaz wlasnie z tego powodu wyjdzie w mega formie.
A co do walki to Pettis w 77 jest ulany i po 1 rundzie z Thompsonem juz sapał.
Trzecia sprawa ze Pettis nie ma serca do walki, co chwile lapie kontuzje w trakcie walk...
Diaz go zasypie ciosami i ugra decyzje, ma lepsze warunki i kondycje.
Esquibel 3.15
Trzecia walka z Conorem i kolejna wyplata zycia, Diaz wlasnie z tego powodu wyjdzie w mega formie.
A co do walki to Pettis w 77 jest ulany i po 1 rundzie z Thompsonem juz sapał.
Trzecia sprawa ze Pettis nie ma serca do walki, co chwile lapie kontuzje w trakcie walk...
Diaz go zasypie ciosami i ugra decyzje, ma lepsze warunki i kondycje.
Fajny kuponik szkoda że przegrany....Cormier!
Fajny kuponik szkoda że przegrany....Cormier!
Pettis przegra.
Pettis przegra.
dobra kondycja i wszechstronny. Ten Christos caly czy jak mu tam, byl zmeczony po pierwszej rundzie z Damirem.Sandhagen tak ... Ale czemu Klose wg was taki pewny??