Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pantoja 2.13
Frota 2.31
Może Tsarukyan, jak jeszcze trochę podskoczy.
Ktoś zna tą całą Spencer? Cyborg wydawała mi się przereklamowana odkąd zadebiutowała w UFC. Dodatkowo teraz po szybkim nokaucie i zejściu na ziemię (że jednak nie jest kobiecym GOAT'em) może mieć problemy z powrotem - efekt Rondy.
Dużo tych underdogówDla mnie Spencer to bet gali po tym kursie. Jest bardzo dobra w pozycji leżącej Jeśli Cyborg szybko jej nie ubije to może być upset.
Dajecie jakieś szanse Edgarowi? To ostatnia szansa w jego życiu. Wiem, że maksymalna motywacja to i tak może być za mało na Maxa. Po cichu wierzę w słabszy dzień błogosławionego. Chociaż chyba już z Poirierem taki miał więc chuj wie...
Na razie pograłem za drobne:
Lemos, Frota, Tucker, Dawodu, Davis, Jotko, OAM, Price, Spencer, Edgar.
Cyborg ubije tego slopa w pierwszej rundzie, żadne w niej value. Póki co nie wiem kogo grać...
Underdog widzę że walisz w same underdogi....nie wierzysz w Tsarukyana I Araujo Neala?
Wg mnie Latifi i Lawler przegraja.Panowie, chciałbym się poradzić, bo nie wiem co robić.
Mam taki kupon w grze... kontrować to jakoś? Ryzykować do końca, czy brać już teraz te ~200 zł? Może po Jotce wtedy brać tyle ile dadzą w ramach cash-outa?
Mistrzyni Invicty, stosunkowo młoda, niepokonana, głodna sukcesu, ciekawy prospekt.
W stójce skacząca kluska, a w parterze nie jest na tyle mocna żeby zdominować Cyborga. Obstawiam szybką pacyfikację kombinacjami, jedyna szansa Spencer to jakieś szybkie wejście zza pleców.Widziałeś jak walczy?
Widziałeś jak walczy?
Widziałem walkę z Anderson. Fakt, że w stójce jest dziurawa, ale jak na kluskę kula się nieźle. Oczywiście pewnie będzie ciężko obalić cyborga i wytrzymać początek w stójce. Jeśli to drugie się uda to czas powinien działać na korzyść Spencer.
Nie ukrywam, że w tym zakładzie liczę na błąd/słabszą dyspozycję cyborga. Kurs jest mega wysoki i nie mogłem go odpuścić
Mi sie wydaje ze Cyborg wyjdzie w mega formie zeby zasluzyc na titleshot i odzyskac tytulWidziałem walkę z Anderson. Fakt, że w stójce jest dziurawa, ale jak na kluskę kula się nieźle. Oczywiście pewnie będzie ciężko obalić cyborga i wytrzymać początek w stójce. Jeśli to drugie się uda to czas powinien działać na korzyść Spencer.
Nie ukrywam, że w tym zakładzie liczę na błąd/słabszą dyspozycję cyborga. Kurs jest mega wysoki i nie mogłem go odpuścić
(zna ktoś żeński odpowiednik?)
Co do oktagonu wnosi cyborg poza brutalną (jak na kobiety) siłą i strasznym (jak na kobiety) wyglądem?
I wielkie cohoneslegitne bjj, dobry boks, mocna szczęka.
Dżotko najwyżej odda mu pierwszą rundę, nie ma opcji żeby przegrał z takim rywalem, gościu nie jest na jego poziomie.Pamiętam jak 'tańczyła' Cyborgowa po poteżnych bombach od Amandy. Padała i wstawała. Jej się nie da chyba na 'sztywno/zimno' znokautować. Nie sądzę, że jakaś tam Spencer ma jakiekolwiek szanse...
Im bliżej walki, to się zastanawiam, czy Jotko podoła. Tak jak wstawiałem kupon wcześniej - nie wiem co robić już teraz w zasadzie. Może wypłace tyle ile dają w ramach tego cash outa i postawię całość wręcz odwrotnie - czyli na rywala Jotki....