RolnikSzukaZony
Oplot Challenge Middleweight
<a href=https://zapodaj.net/9680a6691d132.jpg.html>UFC237.jpg</a>

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Volkanovski 2.25
Jak widzisz ten pojedynek?
Byłem w banku przyznali mi kredyt, all in plus oszczędności życia
Rose Namajunas 2.06
Andrade 1.81
Silva 2.64
Volkanovski 2.25
Spann 1.70
Holobaugh 2.30
Alves 2.25
Moraes 2.25*, nie Alves.
Nie wiedziałem o którego Alvesa Ci chodziło to zagrałem obu, a Ty mi teraz piszesz, że Moraes![]()
Myślę, że Volkanovski od początku narzuci dosyć ostre tempo, męcząc Aldo i zmuszając go do działania. Na pewno Jose trafi kilkoma mocnymi gongami, ale nie sądzę, by wypierdoliły one Australijczyka z butów. Mimo pięknego nokautu na Moicano, Aldo wcale w tej walce nie błyszczał, okazując sporą pasywność - może z obawy przed zmęczeniem? Alex walczy w znacznie szybszym tempie, a to się Brazylijczykowi nie spodoba. Jose będzie miał jednak sporą przewagę techniki w stójce i wybitny tdd, ale z czasem będzie to mieć mniejsze znaczenie, podobnie jak w walce Volkanovskiego z Mendesem. Daję mu 51% szans.
Zgadzam się z twoją analizą Volkanovski jest dziurawy Aldo to wykorzysta. Striking Aldo jest o poziom lepszy plus własny teren . Pozatym forma Aldo z jego trzech ostatnich walk i jego doŝwisdczenie zmusza mnie to faworyzowania tego zawodnika.Wiadomo że walka walce nierówna, ale skoro Mendes trafił Volkanovskiego, to tym bardziej zrobi to Aldo. Mendesowi brakowało już paliwa i się zwyczajnie poddał, Aldo się raczej nie podda. Pamiętaj, że to Brazylia więc jak dojdzie do decyzji to wiesz co może być, mimo przykładowo optycznej przewagi Kangura. Myślę, że Aldo walczył już z przeciwnikami na poziomie Volkanovskiego, a Volkanovski mierzy się po raz pierwszy z zawodnikiem takiej klasy. Rozumiem twój typ, tym bardziej po takim kursie, ale ja mimo wszystko skłaniam się bardziej ku Brazylijczykowi przez skończenie ciosami albo decyzję.
Dla mnie Superman jest betem tej gali. Noqueira 43 lata, ostatnia walka z malym slabym juz Alveyem pokazala, ze Nog zdziadzial. Wolny, 2 razy byl mocno podlaczony i do momentu KO nie wygrywal na punkty. Teraz dostaje wielkiego murzyna- 27 lat, 5 zwyciestw z rzedu. Przewaga w szybkosci i warunkach fizycznych bedzie olbrzymia. Kumulacja viosow spowoduje KO w 2- 3 rundzie.
ty juz po Cutelabie lepiej nie kracz xdsentymentalnie:
Pajonk+Róża
zarobkowo:
Aldana+Guida+
Myślę, że Nog go ogarnie![]()
Wiadomo że walka walce nierówna, ale skoro Mendes trafił Volkanovskiego, to tym bardziej zrobi to Aldo. Mendesowi brakowało już paliwa i się zwyczajnie poddał, Aldo się raczej nie podda. Pamiętaj, że to Brazylia więc jak dojdzie do decyzji to wiesz co może być, mimo przykładowo optycznej przewagi Kangura. Myślę, że Aldo walczył już z przeciwnikami na poziomie Volkanovskiego, a Volkanovski mierzy się po raz pierwszy z zawodnikiem takiej klasy. Rozumiem twój typ, tym bardziej po takim kursie, ale ja mimo wszystko skłaniam się bardziej ku Brazylijczykowi przez skończenie ciosami albo decyzję.
Wiem, że typ na Volkanovskiego jest kontrowersyjny :) Nie zamierzam się upierać, że mam rację.
Ale widzę to tak, że Mendes mimo swoich deficytów bije mocniej, niż Jose, co według mnie nieco stopowało zapedy Alexa. Tutaj gość będzie mógł sobie pozwolić na nieco więcej, zwłaszcza że tym razem nie musi się obawiać o sprowadzenie.
Aldo w swoich walkach jest niestety coraz bardziej pasywny i mimo że sporo postawiłem przeciwko Moicano, to do momentu skończenia minę miałem nietęgą. Alexa uważam za trudniejszego stylistycznie na tym etapie kariery zawodnika.
Na otarcie łez - Thiago Alves wygra.