Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight
Nikt się nie kwapi to zakładam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po 1,7 był :'( jak mi już rozliczyli zakłady 2 godziny później spojrzałem 1,45Szkoda ze Choi tak nisko ale i tak postawie
Choi, Mein, Vannata, Gastelum.
Na razie Holloway po 1.65, może dorzucę jeszcze Grubka. Żałuję, że nie zagrałem Dobera po 3.20 @_@
Patrzyłem na bet365 troche pozno kursy wystawili może podskoczy troche po ważeniuPo 1,7 był :'( jak mi już rozliczyli zakłady 2 godziny później spojrzałem 1,45
Dober to niezguła. OAM zdobi sobie z niego leżak.
Zawsze też tak myślałem, ostatnio jednak coraz mniej autyzmu widzę w jego poczynaniach. No, ale skoro go nie zagrałem, a Ty przeciwko tak, to będę kibicował Mercierowi.
Bo jest w chuj dobry :)czemu Koreaniec jest aż takim faworytem w walce z swansonem ?
Jesli pytasz to chyba nie widziales zadnej z jego walk. Chlopak jest the next best thing precyzja lepsza niz Conor ale wszystko sie okaże z takim weteranem jak Cub.czemu Koreaniec jest aż takim faworytem w walce z swansonem ?
dokładnie tak, dzięki.Jesli pytasz to chyba nie widziales zadnej z jego walk. Chlopak jest the next best thing precyzja lepsza niz Conor ale wszystko sie okaże z takim weteranem jak Cub.
Bo jest nieprzeciętnym przekotem, a Swanson od dłuższego nie błyszczy. Też sie nim jaram:Dczemu Koreaniec jest aż takim faworytem w walce z swansonem ?
Jak zobaczyłem kim jest rywalka Letourneau to nie mogłem jednak nie zagrać. 152wzrostu i rekord bity na niewiadomo kim. Cerrone powinien wypunktować, poddać lub znokautować, nie sądzę, że będzie inaczej. Doo Ho Choi to już nowe zdolne pokolenie, powinien odprawić Swansona. Lewis przez zabójstwo :D
Ja pierdolę, takie pewniaczki i tyle hajsu do zgarnięcia? Klękajcie narody.
Propsuję kupon.
czyli wejdą 2 z 4 :/
over 2,5 u grubasa z Kenedym + over 2.5 w walce wieczoru
Cerrone druga, albo trzecia runda. Tylko jeszcze nie wiem, czy TKO, czy sub.Przemyślałem wszystko. Matt Brown wygra walkę. Nie bez problemu, ale wygra.
Idzie kupon:No dobra, na pewno ma szanse i to większe, niż wskazują na to kursy
Matt Brown @3.25