user_usunięty
UFC Middleweight
Kurna te inside the octagon są zajebiste, kurna Dan Hardy mógłby Gregiem Jacksonem być
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Puczi to jest kto wiecej sprowadzen bedzie mial i wynik walki nie ma znaczenia? bo jak tak to ladnie pojebane kursy XD
A ja mam samo wykluczenie :'(
pewnie limity małe w chujTak jest. Dlatego piszę ludziom, bo według mnie to jest pojebane. @mat01 @Perfumiarz @zychal @Prorok Izajasz
unibet z chuja spadło.
nie masz tam czasem jakis limitow unibetowych typu max. stawka za jaka mozesz postawic zaklad to 4.57PLN?
pewnie limity małe w chuj
Jakie kursy na cain, dc tko a frankie dec?
Dzięki
IMO raczej zetkną, co jak co, ale przed pierwszą walką dotknęli to i teraz dotknąZetkną rekawice przed rozpoczęciem walki Jones - Dc NIE - 2.20
Ostatnio zetknęli i tym razem też uważam, że to zrobią.Zetkną rekawice przed rozpoczęciem walki Jones - Dc NIE - 2.20
I najwazniejsze uderzenia mark hunt - 1.75 uni
W perwszej walce parę razy to zrobił, także...Niby dobry bet ale Aldo ma mocny takedown defence ciekawe czy Frankie chociaz raz sprobuje go sprowadzic
Boks/UFCno ładnie bet365 nie chce anulować zakładów z Jones Cormier i nie wiadomo kiedy kaskę zwrócą ;(