Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jesli "The Count" to ogarnie to przestaje grac na dluzszy czas.Dollaway chyba na chwilę obecną, ale jeszcze przemyślę.
Jeszcze nie zasłużył na to, by się tam znaleźć.Czy ten Almeida z którym walczy to kolejny bohater cyklu "przyszli mistrzowie"?
Gruby bet pójdzie na C.B.?Jesli "The Count" to ogarnie to przestaje grac na dluzszy czas
Mam zelazna zasade obstawiania przynajmniej polowy grubszych wygranych z poprzedniego tygodnia w oparciu o pierwsze przeczucie, 300 na C.B. w singlu poszlo juz dzis rano a mysle, ze jeszcze sporo doloze. Strasznie kusi mie polaczenie C.B. z Campbellem. Wiem, ze Dolloway to nie zawodnik pokroju Rockholda czy Hollowaya, ale niektore nazwiska po prostu odchodza powoli do lamusa i Bisping za tydzien tez do nich dolaczy a i wracajacy po prawie potora rocznej przerwie Makdessi, choc znacznie mlodszy i jeszcze mniej znany, ma na to duza szanse.Jeszcze nie zasłużył na to, by się tam znaleźć.Solidny stójkowicz, z Jabouinem powinien sobie poradzić - może i nawet przez KO/TKO, ale czekam na walki z kimś mocniejszym (zwłaszcza zapaśniczo). W hype trainie Brazylijczyka jeszcze nie siedzę.
Gruby bet pójdzie na C.B.?
Też o tym myślałem, ale obawiam się, że Patrycjusz jest w stanie to ogarnąć.Riggs ciekawy ale tylko dlatego że walczy z cote ;)
Przed straceniem pasa kurs nie przekroczyłby 1.05. Szkoda, że tyle trzeba czekać, bo idealny pewniak do taśmyZ innej beczki:
Anthony Pettis 1.29
Myles Jury 3.50
też raczej zagram Patricka tylko nie wiem jeszcze z kim gdyby nie ta przerwa to napewno zagrałbym z Makdessim
@Puczi
ja to widze 60/40 w drugą stronę uważam ze tdd mike`a wystarczy żeby zastopować większośc prób obaleń a w stójce niedawno stłamsił całkiem niezłego strikera Le i w pierwszej rundzie dość dobrze walczył z Lukiem ale rzeczywiście kurs 4,33 zacny