Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widze,ze podklad muzyczny jak i pomysl jest wziety z Bellatora,gdy reklamowali przejscie do Spike TV,nie odbierajac Tobie kredytu za Twoja prace-ladnie Ci to wyszlo
Hm, tego trailera który poniżej wrzucił o%owany, nigdy nie widziałem, wybrałem ten kawałek dlatego, że Jones wychodził przy nim do walki z Gustafsonem i ogólnie wpadł mi w ucho ten początek :)
Gniecie suty. To jest lepsze niż ostatnie zapowiedzi UFC. Bez wazeliny <no homo>
No takiej opinii się nie spodziewałem, bardzo mnie to cieszy. :)
Krótko: słabe. Muza kompletnie nie pasuje do akcji w zapowiedzi. Ale co ja tam sie znam. Szacun że w ogóle coś tworzysz
Jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził ;) Ale oczywiście szanuję Twoją opinię, każdy ma inny gust, prawda? :)
Jak zwykle świetna robota :). Ale szczerze mówiąc to ja bym to trochę przedłużył i dał w drugiej połówce szybsze tempo. Jak zrozumiałem to chciałeś przekazać, że Jones wraca po ciężkiej walce z Gustafssonem, ale brakuje tutaj tego, że Jones wraca i pokazuje, że zmiażdży Glovera. Moim zdaniem w takim połączeniu to ten trailer będzie lepszy. Oczywiście to tylko moja skromna opinia i jeżeli nie chcesz jej brać pod uwagę to spoko :).
Są jakieś szanse, że wystąpią polacy? N.p khalidov albo błachowicz ?