Solaris UFC Middleweight Apr 27, 2013 #1 Z racji tego, że redakcja nie założyła (jeszcze) wątku z wynikami na żywo z gali UFC 159, właśnie to czynie. Steven Siler pok. Kurt Holobaugh - Unanimous Decision (29-28)
Z racji tego, że redakcja nie założyła (jeszcze) wątku z wynikami na żywo z gali UFC 159, właśnie to czynie. Steven Siler pok. Kurt Holobaugh - Unanimous Decision (29-28)
Solaris UFC Middleweight Apr 27, 2013 #5 Kulanka praktycznie przez całą rundę, pełna kontrola ze strony McKenzie'go.
VoRaNeK Jakub Chrzciciel Apr 27, 2013 #6 Solaris, jeśli możesz jeszcze edytować to wklej link do yt aby nie było miliona pytać o linka @Al spóźniłem sie :-)
Solaris, jeśli możesz jeszcze edytować to wklej link do yt aby nie było miliona pytać o linka @Al spóźniłem sie :-)
Arlovski UFC Heavyweight Apr 27, 2013 #7 Ten Garcia jest mega biedny. Pewnie wylot go czeka. Solaris szkoda, że zaraz nie bedziesz mógł edytować i dodawać kolejnych walk.
Ten Garcia jest mega biedny. Pewnie wylot go czeka. Solaris szkoda, że zaraz nie bedziesz mógł edytować i dodawać kolejnych walk.
B Born2kill UFC Heavyweight Apr 27, 2013 #8 Garcia zawsze dawał show, ale ciężko dawać je będąc oplecionym jak w tej walce. Pełna dominacja.
Solaris UFC Middleweight Apr 27, 2013 #9 Tę uda mi się jeszcze dodać, no ale niestety kolejnych już pewnie nie...
Ciosu Bombowiec Bellator Featherweight Apr 27, 2013 #11 spóźniłem sie Click to expand... haha jeszcze bedziesz miał okazje. Nie martw się, wszystko w Twoich rękach.:-) Na prelimsy to stawiam na tego Adamczyka z dziwnie wyciętym wąsikiem, a główna karta pewnie już J&J.
spóźniłem sie Click to expand... haha jeszcze bedziesz miał okazje. Nie martw się, wszystko w Twoich rękach.:-) Na prelimsy to stawiam na tego Adamczyka z dziwnie wyciętym wąsikiem, a główna karta pewnie już J&J.
Solaris UFC Middleweight Apr 27, 2013 #15 Cody McKenzie pok. Leonard Garcia - Unanimous Decision (29-28, 30-27, 30-27)
TheChosen1 KSW Lightweight Apr 27, 2013 #16 No duze WTF. Drugie WTF to zero sponsorow dla Codiego. Trzecie to oczekiwanie na Rogana :D
maryjan WSOF Middleweight Apr 27, 2013 #21 obejrzę brzuchem do góry na orange ale oko pewnie nie wytrzyma tego maratonu :-)
Bajuchna Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 27, 2013 #24 Mógłby ktoś podrzucić linkacza? Byłbym wdzięczny :-)