kozak robota gdyby nie to wczorajsze promo Rosyjski zawodnikow moglbym napisac, ze dawno nie widziaelm czegos tak dobrego
Dziękuję bardzo :-) A co do trailera rosyjskich zawodników faktycznie kozak. I zauważyłem, że niejaki Malinowsky składał zamówienie na taki HL polskich zawodników. :-) Pomyślimy, pomyślimy :-)
Moze zabraklo "tego" czegos co by wgniotlo w krzeslo i przeszylo ciarami, ale i tak bardzo dobra robota, na pierwszy rzut oka ciezko sie do czegos przyczypic. Przyszle prace, ogladne z przyjemnoscia :-)
No brawo, gdyby ktoś mi powiedział, że to robota Nicka, to uwierzyłbym :D. Gdybyś to dodał godzine wcześniej, to nie ośmieszałbym się tym gównem zrobionym w pare godzin od ściągnięcia :-). Możesz powiedzieć, skąd bierzesz te ujęcia na początku, spod siatki?
O właśnie, zaraz oglądnę i ocenię, wcześniej nie chciałem z łącza zabierać jak wrzucałem na YT :) Dzięki ;)
Bardzo dobry trailer. Zajebisty ten motyw z narratorem "when power meets power", skąd to wyjąłeś? Generalnie: szacun kolego, miałem ciary na plecach :D
@malinowsky Cała jest? :-) hehe Dzięki :-) Ciekawe ile uda mi się zdobyć wyświetleń do ich walki. Fajnie jakby chociaż ze 100 tyś było. Kolego DeXx :-) UFC 131 - Dos Santos vs Carwin Preview (czy tam Trailer hehe) :-) oczywiście odpowiednio przefiltrowałem dźwięk, żeby nie było słychać muzyki z tła. :-) A no i dzięki, szacunek najważniejszy :-) hehe
No cóż, takie życie, wszyscy mnie cisną, że robię chujowe highlighty i trailery chyba się jebne z mostu. Dzięki. :-)